Connect with us

technokrata

Acer Ferrari okostelefon

Kütyük

Acer Ferrari okostelefon

A sportkocsi-márka rajongóinak készített mobiltelefon erőt és dinamizmust sugall.

acer Liquid E Ferrari special edition.jpgA távol-keleti gyártó a tajvani Computex keretei között mutatta be Acer Liquid E Ferrari special edition okostelefonját. A készülék csillogó vörös borítást és króm berakást kapott, illetve egy 3,5″-os, nagyfelbontású, kapacitív érintő-képernyőt. A telefont egyedivé teszi a hátlapra került legendás „Scuderia Ferrari” pajzs, melynek részletei szénszálból állnak össze, az áttervezett mikrofon-nyílás pedig „légbeömlőt” formáz.

Az Acer teljesen személyre szabta a felhasználói felületet, így Ferrari háttérképpel, egyedi csengőhang gyűjteménnyel találkozik az, aki kezébe veszi a Liquid E Ferrari változatát. Említést érdemel még az olasz gyártó márkanevével ellátott headset, amely ki tud szűrni minden külső zajt, megszűnteti a visszhangot és automatikusan beállítja a hangerőt. A telefon ultra-modern Ferrari tokot kapott, a portól és a rázkódástól való védelem jegyében.

„Egy Ferrari nem csak a sebességről szól. Ez a szépség, erő, izgalom, élvezet és a természetes kiválóság kifejezése is.” – jegyezte meg Gianpiero Morbello, marketing és márkanévvel kapcsolatos részlegért felelős alelnök. A készülék itthon sajnos (egyelőre) nem kapható.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp