Connect with us

Hirdetés

technokrata

Új Logitech HD webkamerák

Kütyük

Új Logitech HD webkamerák

720p videohívások, Full HD 1080p videofelvétel, egy kattintásos Facebook és YouTube feltöltés.

Logitech HD Pro Webcam C910A Logitech vállalat bemutatta új, Fluid Crystal technológiára alapuló HD webkameráit és a HD videohívásokat lehetővé tevő Logitech Vid HD szoftvert. A legfelső kategóriás Logitech HD Pro Webcam C910 Full HD 1080p videók felvételére és valós idejű HD 720p videohívásokra képes, emellett a webkamera két oldalán elhelyezett mikrofonokkal eközben még sztereó hangot is közvetít. Mindezt mindössze 25 milliméter mélységű, vékony kivitelben.

A Logitech HD Webcam C510 360 fokban körbeforgatható fejjel és összecsukható kialakítással rendelkezik, így akár zsebre is rakható. A cég HD Webcam C270 és C310 modelljei pedig a belépőszintű nagyfelbontású webkamerázás lehetőségét kínálják.

Logitech Vid HD – HD 720p videotelefon-hívások
Logitech HD Webcam C510A szoftver képes az élő HD képanyag kétirányú továbbítására: ingyen és könnyen lehet HD-ben videotelefonálni. A szoftver alap-kiegészítőként jár minden új Logitech webkamerához, és külön is ingyenesen letölthető. A Logitech Vid jelenlegi felhasználói frissíthetik szoftverüket a Vid HD verziójára.

 

 

 

 

Új funkciók 

Logitech HD Webcam C310A Logitech új HD webkameráival lehetőség nyílik a felvett HD videó azonnali publikálására Facebook vagy YouTube profilunkon. A tartozék Magix fotó- és videószerkesztő programmal elvégezhetjük rajta az utolsó simításokat, az ugyancsak tartozék fotó- és videogaléria pedig segít rendet tartani emlékeink között.

Állóképek is készíthetők az új modellekkel, melyeket aztán e-mailben lehet elküldeni. A C910 webkamera segítségével 10 megapixeles fényképeket, a C510 webkamerával 8 megapixeles fotókat, a C310 webkamerával 5 megapixeles képeket, a C270 webkamerával pedig 3 megapixeles fotókat készíthetünk. A legjobb minőségűre beállított fotók szoftveres képjavítással készülnek.

Emellett az összes új Logitech HD webkamera megkapta a Skype kompatibilitási tanúsítványát, és együttműködik a legismertebb videotelefon alkalmazásokkal, mint például a Skype, a Yahoo! Messenger, a Windows Live Messenger és a Gmail Voice and Video Chat.

Ár és elérhetőség
Logitech HD Webcam C270A Logitech HD Pro Webcam C910 megjelenése az Egyesült Államokban, Európában és Ázsiában is augusztusra várható, ajánlott fogyasztói ára 100 euró lesz. A Logitech HD Webcam C510 megjelenése az Egyesült Államokban júniusra, Európában és Ázsiában augusztusra várható, ajánlott fogyasztói ára 50 euró lesz. A Logitech HD Webcam C310 (ajánlott fogyasztói ára: 40 euró) és a Logitech HD Webcam C270 (ajánlott fogyasztói ára: 30 euró) megjelenése az Egyesült Államokban júniusra, Európában júliusra, Ázsiában pedig augusztusra várható.

 

Logitech webkamerák



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés