Connect with us

Google Alerts magyarul

Kütyük

Google Alerts magyarul

A Google Figyelő révén a felhasználók folyamatosan nyomon követhetik az őket érdeklő témákat.

Nap, mint nap hatalmas mennyiségű információ tűnik fel az interneten, így nem könnyű rátalálni az újdonságokra még akkor sem, ha az internetező csak néhány specifikus területre figyel. Azt pedig csak kevesen engedhetik meg maguknak, hogy egy ilyen típusú szolgáltatásért fizessenek.

A Google magyarul is elérhetővé teszi Google Alerts nevű ingyenes megoldását, Google Figyelő néven. Az alkalmazás felkutatja a felhasználó számára érdekes weboldalakat, újságcikkeket és blogbejegyzéseket. Ehhez mindössze egy keresőkifejezést kell megadni, akárcsak egy átlagos Google keresésnél, és amint új tartalmak születnek a témában, a Google Figyelő automatikusan elküldi a vonatkozó linkeket e-mailben vagy hírcsatornán.

Google Figyelő

Világszerte emberek milliói használják a Google Figyelőt. Vállalatok számára azért hasznos, mert így nyomon követhetik, hogy milyen véleményeket fogalmaznak meg termékeikről az újságírók, a bloggerek vagy a fogyasztók. Emellett folyamatosan figyelhetik versenytársaikat, vagy egy iparág híreit is. A bloggerek a Google Figyelő segítségével maradnak naprakészek, követik az érdekes eseményeket, legújabb híreket. Aki pedig magánemberként használja az eszközt, megtudhatja, ha valaki írt róla valamit az interneten, vagy, hogy éppen mi történik a környékén, ahogy természetesen a sportolókról és sztárokról szóló legfrissebb hírekről, pletykákról is értesülhet.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek

2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd
the_english_surgeon_534448a

Alkalmazások, szoftverek

Idegesek leszünk, ha nem tölt fel elég gyorsan a selfie?

2017. február 27. hétfő