Connect with us

Hirdetés

technokrata

Google Alerts magyarul

Kütyük

Google Alerts magyarul

A Google Figyelő révén a felhasználók folyamatosan nyomon követhetik az őket érdeklő témákat.

Nap, mint nap hatalmas mennyiségű információ tűnik fel az interneten, így nem könnyű rátalálni az újdonságokra még akkor sem, ha az internetező csak néhány specifikus területre figyel. Azt pedig csak kevesen engedhetik meg maguknak, hogy egy ilyen típusú szolgáltatásért fizessenek.

A Google magyarul is elérhetővé teszi Google Alerts nevű ingyenes megoldását, Google Figyelő néven. Az alkalmazás felkutatja a felhasználó számára érdekes weboldalakat, újságcikkeket és blogbejegyzéseket. Ehhez mindössze egy keresőkifejezést kell megadni, akárcsak egy átlagos Google keresésnél, és amint új tartalmak születnek a témában, a Google Figyelő automatikusan elküldi a vonatkozó linkeket e-mailben vagy hírcsatornán.

Google Figyelő

Világszerte emberek milliói használják a Google Figyelőt. Vállalatok számára azért hasznos, mert így nyomon követhetik, hogy milyen véleményeket fogalmaznak meg termékeikről az újságírók, a bloggerek vagy a fogyasztók. Emellett folyamatosan figyelhetik versenytársaikat, vagy egy iparág híreit is. A bloggerek a Google Figyelő segítségével maradnak naprakészek, követik az érdekes eseményeket, legújabb híreket. Aki pedig magánemberként használja az eszközt, megtudhatja, ha valaki írt róla valamit az interneten, vagy, hogy éppen mi történik a környékén, ahogy természetesen a sportolókról és sztárokról szóló legfrissebb hírekről, pletykákról is értesülhet.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés