Connect with us

technokrata

Kütyük

Hotmail.hu

Microsoft ma elindította a Windows Live Hotmail e-mail szolgáltatás magyar tartományát.

A magyar felhasználóknak most lehetőségük nyílik arra, hogy korlátozott ideig létrehozzanak egy fiókot a Hotmail.hu tartományban. Az új szolgáltatás funkcióinak köszönhetően a meglévő postafiók tartalma áthelyezhető a Hotmailbe; és nem kell többé külön bejelentkezni a különböző e-mail szolgáltatásokba, elég egy fiók, egyetlen jelszóval, amely azonnali hozzáférést biztosít a felhasználó teljes levelezéséhez.

Windows Live Hotmail
Többé nem kell törölni és válogatni a fontos és kevésbé fontos e-mail üzenetek közül – a Hotmail már korlátlan kapacitást biztosít az e-mail fiókok számára. Emellett lehetőséget ad több fiók egyesítésére egy postafiókban. A magyar felhasználók számára a Hotmail lehetővé teszi, hogy áthelyezzék e-mailjeiket már meglévő levelezőrendszereikből. Ezeknél a szolgáltatóknál a beállítások konfigurálása is automatikusan megtörténik. Ráadásul a Windows Live Messenger webes program elérhető közvetlenül az e-mail postafiókból.

A Windows Mobile rendszert használó eszközök automatikus e-mail szinkronizálást tesznek lehetővé a Hotmail szolgáltatással. A más rendszerű telefont használók mobilböngészővel, a Nokia Messaging szolgáltatással vagy a Blackberry-ügyfélprogrammal férhetnek hozzá e-mailjeikhez.

Mindamellett a Microsoft gondot fordít a kéretlen e-mail üzenetek kiszűrésére is, SmartScreen technológiája segítségével.

További részletek a Hotmailről >>Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek

2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd
the_english_surgeon_534448a

Alkalmazások, szoftverek

Idegesek leszünk, ha nem tölt fel elég gyorsan a selfie?

2017. február 27. hétfő