Connect with us

technokrata

Kütyük

Hotmail.hu

Microsoft ma elindította a Windows Live Hotmail e-mail szolgáltatás magyar tartományát.

A magyar felhasználóknak most lehetőségük nyílik arra, hogy korlátozott ideig létrehozzanak egy fiókot a Hotmail.hu tartományban. Az új szolgáltatás funkcióinak köszönhetően a meglévő postafiók tartalma áthelyezhető a Hotmailbe; és nem kell többé külön bejelentkezni a különböző e-mail szolgáltatásokba, elég egy fiók, egyetlen jelszóval, amely azonnali hozzáférést biztosít a felhasználó teljes levelezéséhez.

Windows Live Hotmail
Többé nem kell törölni és válogatni a fontos és kevésbé fontos e-mail üzenetek közül – a Hotmail már korlátlan kapacitást biztosít az e-mail fiókok számára. Emellett lehetőséget ad több fiók egyesítésére egy postafiókban. A magyar felhasználók számára a Hotmail lehetővé teszi, hogy áthelyezzék e-mailjeiket már meglévő levelezőrendszereikből. Ezeknél a szolgáltatóknál a beállítások konfigurálása is automatikusan megtörténik. Ráadásul a Windows Live Messenger webes program elérhető közvetlenül az e-mail postafiókból.

A Windows Mobile rendszert használó eszközök automatikus e-mail szinkronizálást tesznek lehetővé a Hotmail szolgáltatással. A más rendszerű telefont használók mobilböngészővel, a Nokia Messaging szolgáltatással vagy a Blackberry-ügyfélprogrammal férhetnek hozzá e-mailjeikhez.

Mindamellett a Microsoft gondot fordít a kéretlen e-mail üzenetek kiszűrésére is, SmartScreen technológiája segítségével.

További részletek a Hotmailről >>Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp