Connect with us

technokrata

Motorokra szánt navigáció a TomTomtól

Kütyük

Motorokra szánt navigáció a TomTomtól

Kesztyűbarát kijelzővel szerelt Urban Rider, a kétkerekűekért rajongók számára.

Az egyik legszembetűnőbb tulajdonsága az új készüléknek az egyszerűsített menürendszer, ami mindössze két fő menüpontot tartalmaz, a „Navigálás” valamint a „Térkép böngészése” menüket. Kiegészülve a kesztyűbarát kijelzővel könnyebbé teszi a navigáció használatát, hiszen a nagyobb ikonok akár motoros kesztyűben is jól kezelhetők.

A vezetésbiztonság érdekében az új Riderek is kiegészülnek a továbbfejlesztett sávnavigációval (Advanced Lane Guidance), ami még a legösszetettebb közlekedési csomópontoknál is valós 3D-hű, vizuális instrukcióval látja el a felhasználót.

A TomTom Urban Rider is megkapta a TomTom IQ Routes technológiáját, mely több millió felhasználó által gyűjtött valódi sebességadat alapján kalkulálja ki az adott pillanatban éppen aktuális, leggyorsabb útvonalat. Emellett tartalmazza az ingyenes Map Share technológiát, ami lehetővé teszi, hogy minden felhasználó saját készülékén azonnali javításokat vihessen véghez a térképeken és ugyanakkor részesüljön a több tízezer mások által közzétett javításból nap mint nap.

A TomTom Urban Rider és a Bluetooth fejhallgatóval rendelkező Pro változat 2010 május végétől lesz elérhető Magyarországon.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle