Connect with us

technokrata

Az izlandi vulkánkitörés online hatásai

Kütyük

Az izlandi vulkánkitörés online hatásai

Netre küldi a vulkán a találkozókat.

A múlt heti izlandi vulkánkitörést követő légtérzárlat és kavarodás következményeként ugrásszerűen emelkedett az online párbeszédet, találkozókat lehetővé tevő eszközök iránti érdeklődés. Az élő szó varázsát ugyan semmi nem pótolja, de a megbízható kommunikáció és az alkalmanként százezres megtakarítások lehet, hogy feledtetik. Csak a magyar Polygon Kft. honlapjának e témával foglalkozó részét több százan látogatták az utóbbi napokban ? mondta el a cég szakértője, Töreki Zoltán.

Az utazás, különösen egy külföldi repülőút amellett, hogy mostanában igen bizonytalan, még drága is. Egy néhány órás megbeszélés szállással, ellátással együtt gyakran százezrekbe kerül a cégnek. A kifejezetten a véleménycserére, egyeztetésre, információk megosztására létrejött alkalmazások használata, mint például a Lotus Sametime vagy Connections ehhez képest „ingyen” van, és a találkozó sikerét semmilyen természeti jelenség nem veszélyezteti. Némi körültekintéssel a beszélgetés, az elhangzott információk biztonsága is garantálható.

Az ilyen események, mint a légi közlekedés leállása vagy akadozása jó alkalmat adnak mindenkinek, hogy felülvizsgálja korábbi tárgyalási, utaztatási gyakorlatát. Nem biztos, hogy a jelen, amúgy is nehéz helyzetben minden megbeszélés ér annyit, mint amennyibe az utazás és az elvesztegetett idő kerül, illetve fordítva: gyakran még a legfontosabb találkozóknak is megfelelő terep lehet egy biztonságos és gyakorlatilag ingyenes online összeköttetés.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák