Connect with us

technokrata

Az érintőképernyő javítja a mobiltelefon elfogadását?

Kütyük

Az érintőképernyő javítja a mobiltelefon elfogadását?

Fontos-e az, hogy a mobiltelefonból mini számítógép legyen? Konferencia a mobiltelefonok fejlődéséről.

Hogyan lehet a tőzsde mindig kéznél? Vajon a mobilon való hirdetés igazán új kommunikációs csatornát nyithat a televízió és az internet mellett? – ilyen és ehhez hasonló kérdésekre keresik a választ az immár hatodik alkalommal megrendezésre kerülő Mobilkonferencia előadói május 6-án a budapesti Szépművészeti Múzeumban.

A mobiltelefon és a rajta keresztül elérhető szolgáltatások nem kizárólag szórakozást nyújtanak, hanem az ületi folyamatok célkeresztjében a hatékonyságot növelő, legújabb digitális kommunikációs fegyverként is azonosíthatóak. Nem olyan régen még el sem tudtuk képzelni, hogy a telefonálásra használt, vezeték nélküli eszköznek hamarosan mennyi más felhasználási területe kínálkozhat, pusztán a képernyőn keresztül. Éppen ezért szól a VI. Mobilkonferencia a képernyő fejlődéséről, a folytonosan megújuló tartalom helyéről és szerepéről a mobilkommunikációban. Az új mobiltelefonok közös tulajdonsága a nagy képfelbontás, a komfortos használat nemcsak élvezetesebb szórakozást biztosít, hanem minden eddiginél hasznosabb és érdekesebb szolgáltatásoknak nyit utat úgy a mindennapi életben, mint az üzlet világában.

Az exkluzív helyszínen, a Szépművészeti Múzeumban tartandó konferencián szó lesz arról, hogy a gyártók milyen új technológiákkal biztosítják a mobiltelefonok könnyebb használhatóságát, hogy az érintőképernyő valóban javítja-e a mobiltelefon elfogadását, hogy milyen módon lehet tipizálni az online kommunikációs eszközöket. Az előadók keresik a választ arra, hogy milyen trendek jellemzik az online eszközök piacát, illetve fontos-e az, hogy a mobiltelefonból mini számítógép legyen.

A vállalatok üzleti folyamatainak mobilizálásért, a marketing szakma hatékonyságáért sokat tehet a folyamatosan megújuló digitális kommunikáció. A hordozható eszközök és a mobiltelefonok a jelenünket formálják, látható a digitális kommunikáció dinamikus elmozdulása az új generációs technológiák és szolgáltatások irányába.

Tovább
Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek