Connect with us

Hirdetés

technokrata

Az érintőképernyő javítja a mobiltelefon elfogadását?

Kütyük

Az érintőképernyő javítja a mobiltelefon elfogadását?

Fontos-e az, hogy a mobiltelefonból mini számítógép legyen? Konferencia a mobiltelefonok fejlődéséről.

Hogyan lehet a tőzsde mindig kéznél? Vajon a mobilon való hirdetés igazán új kommunikációs csatornát nyithat a televízió és az internet mellett? – ilyen és ehhez hasonló kérdésekre keresik a választ az immár hatodik alkalommal megrendezésre kerülő Mobilkonferencia előadói május 6-án a budapesti Szépművészeti Múzeumban.

A mobiltelefon és a rajta keresztül elérhető szolgáltatások nem kizárólag szórakozást nyújtanak, hanem az ületi folyamatok célkeresztjében a hatékonyságot növelő, legújabb digitális kommunikációs fegyverként is azonosíthatóak. Nem olyan régen még el sem tudtuk képzelni, hogy a telefonálásra használt, vezeték nélküli eszköznek hamarosan mennyi más felhasználási területe kínálkozhat, pusztán a képernyőn keresztül. Éppen ezért szól a VI. Mobilkonferencia a képernyő fejlődéséről, a folytonosan megújuló tartalom helyéről és szerepéről a mobilkommunikációban. Az új mobiltelefonok közös tulajdonsága a nagy képfelbontás, a komfortos használat nemcsak élvezetesebb szórakozást biztosít, hanem minden eddiginél hasznosabb és érdekesebb szolgáltatásoknak nyit utat úgy a mindennapi életben, mint az üzlet világában.

Az exkluzív helyszínen, a Szépművészeti Múzeumban tartandó konferencián szó lesz arról, hogy a gyártók milyen új technológiákkal biztosítják a mobiltelefonok könnyebb használhatóságát, hogy az érintőképernyő valóban javítja-e a mobiltelefon elfogadását, hogy milyen módon lehet tipizálni az online kommunikációs eszközöket. Az előadók keresik a választ arra, hogy milyen trendek jellemzik az online eszközök piacát, illetve fontos-e az, hogy a mobiltelefonból mini számítógép legyen.

A vállalatok üzleti folyamatainak mobilizálásért, a marketing szakma hatékonyságáért sokat tehet a folyamatosan megújuló digitális kommunikáció. A hordozható eszközök és a mobiltelefonok a jelenünket formálják, látható a digitális kommunikáció dinamikus elmozdulása az új generációs technológiák és szolgáltatások irányába.

Tovább
Hirdetés

Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés