Connect with us

technokrata

Szoftvertelepítés nélküli webkonferencia

Kütyük

Szoftvertelepítés nélküli webkonferencia

Virtuális megbeszélések, külön szoftver telepítése nélkül.

A Novell Conferencing csoportmunka-támogató és webkonferencia megoldás központilag üzemeltetett verziójával internet böngészőn keresztül megtarthatók a személyes találkozást nem igénylő „virtuális megbeszélések”. Külön program telepítése nélkül azonnal megoszthatók a dokumentumok, a munkaállomások képernyői, az alkalmazások, weboldalak, táblázatok, vagy akár audio- és videofájlok, sőt, az értekezletek rögzíthetők és később visszanézhetők.

A webkonferencia-technológiával csökkenthető a személyes megbeszélésekre fordított utazási költség és sok kieső munkaóra takarítható meg. A környezetre gyakorolt negatív hatások is csökkenthetők: a kevesebb utazás kisebb környezetterhelést jelent.

A Novell nemrég kötött megállapodást a nyílt webkonferencia megoldásokat kínáló Dimdim vállalattal, együttműködésük eredményeként a Novell csoportmunka-támogató termékeinek portfóliója a webkonferencia-technológiával bővült. A Novell Conferencing integrálható más csoportmunka-támogató megoldásokkal is, például a Novell GroupWise szoftverrel.

Kezdetben (április végétől) felhő alapú szolgáltatásként (Software-as-a-Service, SaaS) lesz elérhető a Novell Conferencing, amit hamarosan követ majd a megoldás ügyféloldalon üzemeltetett verziója. Egy 20 résztvevős tárgyaló esetén a termék ára például 113 EUR/felhasználó/év, de a szolgáltatás elérhető akár 1000 résztvevős termekre is.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek