Connect with us

technokrata

Vodafone: csúcsidőszakokban is garantált sávszélesség

Kütyük

Vodafone: csúcsidőszakokban is garantált sávszélesség

Új generációs IP-gerinchálózat a Ciscótól.

A Vodafone a Cisco gerinchálózati megoldása mellett döntött, így a mobilinternet-forgalom központi továbbítását a Cisco IP NGN (IP Next Generation Network, azaz IP alapú új generációs hálózat) bonyolítja le. A Cisco IOS XR rendszer képes külön kezelni a különböző adat és hangszolgáltatásokat. Ezzel csúcsidőszakokban is garantált sávszélességet tud biztosítani a Vodafone mobil internetes ügyfeleinek, gazdaságos üzemeltetés és magas rendelkezésre állás mellett.

„A Vodafone Magyarország a Cisco technológiájára alapozva olyan rendszert épített ki, amely egyrészt a távközlési cég egységes, integrált belső hálózatát és a globális hálózati kapcsolatait biztosítja, másrészt kiváló bázist nyújt a mobil internet területén közeljövőben sorra kerülő fejlesztésekhez. Elsősorban annak az igénynek felel meg a Cisco NGN, hogy a már most is jól működő 3G (harmadik generációs) mobil internetet a hagyományos, vagyis második generációs (GSM) technológián nyújtandó internet szolgáltatással egyszerre kezelje. Az új gerinchálózattal a Vodafone egyszerre képes a jelenlegivel egyenértékű, vagy annál magasabb színvonalú mobil internetes szolgáltatást nyújtani több előfizetőnek, kedvezőbb áron és megbízhatóbban.” – mondta Döbrőssy Gábor, a Vodafone műszaki igazgatója.

„A Cisco [..] egyesített hálózata lehetővé teszi a karbantartási költségek csökkentését, közös felügyeleti rendszert biztosít, valamint jelentősen felgyorsítja és egyben költséghatékonnyá teszi az új szolgáltatások bevezetését.” – mondta György László, a Cisco Magyarország ügyvezető igazgatója.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom