Connect with us

Hirdetés

technokrata

Vodafone: csúcsidőszakokban is garantált sávszélesség

Kütyük

Vodafone: csúcsidőszakokban is garantált sávszélesség

Új generációs IP-gerinchálózat a Ciscótól.

A Vodafone a Cisco gerinchálózati megoldása mellett döntött, így a mobilinternet-forgalom központi továbbítását a Cisco IP NGN (IP Next Generation Network, azaz IP alapú új generációs hálózat) bonyolítja le. A Cisco IOS XR rendszer képes külön kezelni a különböző adat és hangszolgáltatásokat. Ezzel csúcsidőszakokban is garantált sávszélességet tud biztosítani a Vodafone mobil internetes ügyfeleinek, gazdaságos üzemeltetés és magas rendelkezésre állás mellett.

„A Vodafone Magyarország a Cisco technológiájára alapozva olyan rendszert épített ki, amely egyrészt a távközlési cég egységes, integrált belső hálózatát és a globális hálózati kapcsolatait biztosítja, másrészt kiváló bázist nyújt a mobil internet területén közeljövőben sorra kerülő fejlesztésekhez. Elsősorban annak az igénynek felel meg a Cisco NGN, hogy a már most is jól működő 3G (harmadik generációs) mobil internetet a hagyományos, vagyis második generációs (GSM) technológián nyújtandó internet szolgáltatással egyszerre kezelje. Az új gerinchálózattal a Vodafone egyszerre képes a jelenlegivel egyenértékű, vagy annál magasabb színvonalú mobil internetes szolgáltatást nyújtani több előfizetőnek, kedvezőbb áron és megbízhatóbban.” – mondta Döbrőssy Gábor, a Vodafone műszaki igazgatója.

„A Cisco [..] egyesített hálózata lehetővé teszi a karbantartási költségek csökkentését, közös felügyeleti rendszert biztosít, valamint jelentősen felgyorsítja és egyben költséghatékonnyá teszi az új szolgáltatások bevezetését.” – mondta György László, a Cisco Magyarország ügyvezető igazgatója.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés