Connect with us

technokrata

Egy távirányító mind felett

Kütyük

Egy távirányító mind felett

Internetes videó, TV, PC és mobiltelefon irányítása, egyetlen kézben.

Az Ericsson IPTV Remote készüléke a „csatlakoztatott otthonban” található médiaeszközök vezérlésére szolgál. Egyetlen eszköz az internetes videó, a televízió, a számítógép és a mobiltelefon kezelésére. A távirányító rendelkezik egy második képernyővel is, hogy lehetőség legyen a tartalom előzetes megtekintésére, műsorújságok megtekintésére, az Internet böngészésére és barátokkal, családtagokkal folytatott csevegésre anélkül, hogy a TV-képernyőn egy másik, a figyelmet elterelő ablak jelenne meg.

„Kezdetben a televíziós szolgáltatásokra összpontosítunk, de később olyan alkalmazások hozzáadása is lehetséges lesz, mint például a fejlett videokommunikáció, távoli egészségügyi ellátás és otthonunk felügyelete.” – nyilatkozta Jan Wäreby, az Ericsson multimédiás üzleti egységének vezetője.

A prototípus bemutatására és az interaktív készülékbemutatóra a Barcelonában (La Fira) tartott GSMA Mobil Világkongresszus keretében került sor, az Ericsson kiállítási területén. Az Ericsson IPTV Remote az Ericsson IPTV-megoldásának része, és azt a fogyasztó IPTV-szolgáltatója biztosítja előfizetői számára. A készülék a Wi-Fi technológiával ellátott otthonokban hordozható TV-készülékként is használható.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom