Connect with us

Hirdetés

technokrata

Windows 7 mobiltelefonon

Kütyük

Windows 7 mobiltelefonon

Élő mozaikok, Bing gomb, Xbox LIVE játékok.

A Mobile World Congress szakkiállításon mutatta be Steve Ballmer, a Microsoft vezérigazgatója a Windows telefonok új generációját, a Windows Phone 7 Series-t. Az új platform a telefonos szoftverek világát új szemszögből közelíti meg; integrálja a webes tartalmakat és alkalmazásokat. A Microsoft elhozza az Xbox LIVE játékainak hangulatát és a Zune zene- és videólejátszásának élményét egy mobiltelefonra.

A Windows Phone 7 Series Start képernyőjén folyamatosan frissített “élő mozaikok” hívják fel a figyelmet más felhasználók valósidejű tartalmaira, megtörve ezzel a statikus ikonok korát, amelyek közvetítő szerepet játszottak el az alkalmazásokhoz való eljutás terén. Ez azt jelenti, hogy ha valaki létrehoz egy mozaikot valamely ismerőse számára, akkor azonnal láthatja az illető legfrissebb képeit vagy bejegyzéseit, elég, ha rápillant a Start képernyőre.

Minden Windows Phone 7 Series telefon rendelkezni fog „Bing” gombbal, amely közvetlen hozzáférést nyújt a keresési funkcióhoz, bármit is csinálunk épp a telefonon. Ugyanakkor a Bing egy különleges verziója segítségével a felhasználó a kérdés típusától függően a valószínűsíthető szándékának leginkább megfelelő találatokat kapja.

A Windows Phone központok egy helyre gyűjtik össze az internetről, az alkalmazásokból és a szolgáltatásokból a rájuk vonatkozó tartalmakat. A Windows Phone 7 Series hat speciális központtal rendelkezik:
Emberek: Egy helyre gyűjti össze a felhasználókkal kapcsolatos információkat, például a közösségi portálokra írt bejegyzéseiket vagy oda feltöltött fotóikat. Emellett lehetővé teszi a Facebook- és Windows Live státuszok egyidejű frissítését is.
Képek: Egy lépésre egyszerűsíti le a fotók és a videók közösségi oldalakon való megosztását. Emellett egy helyre gyűjti össze a felhasználó interneten vagy számítógépen található ilyen jellegű tartalmait, így a teljes gyűjtemény egy helyen tekinthető meg.
Játékok: A központban Xbox LIVE játékok és Spotlight feed is található, valamint megtekinthető a játékos avatárja, Achievementjei és profilja.
Zene + Videó: A központ a Zune tulajdonságait – a PC-s tartalmakat, az online zeneszolgáltatást, valamint a beépített FM rádiót – örökölte meg. A PC-ken elérhető Zune Social segítségével a felhasználók közösségi élménnyé tehetik a zenehallgatást vagy a videózást is; megoszthatják tapasztalataikat a hozzájuk hasonló zenerajongókkal.
Piactér: A központ segítségével megtalálhatók és beszerezhetők a különféle alkalmazások és játékok.
Iroda: Az Office, a OneNote és a Sharepoint Workspace alkalmazások segítségével a felhasználók megtekinthetek, szerkeszthetik és megoszthatják dokumentumaikat, az Outlook Mobile-lal pedig útközben is munkaképesek maradhatnak.

Elérhetőség
A cég partnerei – például a Dell, a Garmin-Asus, a HTC, a HP, az LG, a Samsung, a Sony Ericsson, a Toshiba, a Qualcomm, a Vodafone, az AT&T, a Deutsche Telekom, az Orange, az SFR, a Sprint, a Telecom Italia, a Telefónica, a Telstra, a T-Mobile USA vagy a Verizon Wireless – beépítik a Windows Phone 7 Series-t a terméktervükbe, így az első telefonok már a 2010-es karácsonyi szezonban megvásárolhatók lesznek.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés