Connect with us

technokrata

„Egy mobiltelefon, ami nem törik szét, ha leesik”

Kütyük

„Egy mobiltelefon, ami nem törik szét, ha leesik”

A könnyű kezelhetőséget szem előtt tartó Emporia Telecom két új modellel jelentkezik.

Az osztrák családi vállalkozásként működő Emporia Telecom két új készüléket mutat be Barcelonában a GSM Mobile World Congress-en. Mindkét mobiltelefon színes, 18 colos méretű, 160×128 pixeles felbontású OLED kijelzővel rendelkezik. 250 órás készenléti és 3 órás beszélgetési időt biztosítanak.

Az ELEGANCE és a SOLID változat

emporiaELEGANCE – ínyenceknek
„Az emporiaELEGANCE olyanoknak készült, akik elegendő élettapasztalattal rendelkeznek, jó az ízlésük, és fontos számukra a stílus és az elegancia”- mondja Eveline Pupeter-Fellner, az Emporia Telecom ügyvezető igazgatója. A készülék a legjobb minőségű alapanyagokból készül, és három színben lesz kapható: feketében, fehérben és barnában. A közeljövőben vészjelző gombos változat is készül majd; vészhelyzetben a beprogramozott öt telefonszámot tárcsázza a készülék.

emporiaSOLID – kalandvágyóknak
A második mobiltelefon éppolyan robosztus, mint amilyen dekoratív az első. A gyártó az építőiparban dolgozóknak is ajánlja készülékét. „Egy olyan mobiltelefon, ami nem törik szét, ha leesik, munkához és szabadidőhöz egyaránt illik, valamint por- és vízálló. Ahogyan az emporiaELEGANCE, az emporiaSOLID is nagyméretű gombokkal rendelkezik, míg használata gyors és egyszerű. Extra erős vibramotor gondoskodik róla, hogy felhasználója egyetlen hívást vagy SMS-t se mulasszon el.” – mondta az igazgató. A telefon hallókészülék kompatibilis, és megtalálható rajta a vészjelző gomb.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom