Connect with us

Teljes értékű informatikai magazin, ingyen?!

Kütyük

Teljes értékű informatikai magazin, ingyen?!

Megjelent a Wox Computer Magazin első száma.

Nyilvánvalóan sokan kénytelenek lemondani a bizonyos időközönként, nyomtatásban megjelenő informatikai vagy gamer lapokról, mivel azok vételára viszonylag magasnak mondható. Egy lehetséges alternatíva, ami ötvözi a két műfajt, hisz mind hardver mind játék témakörben található benne bőséges olvasnivaló: ez a Wox Computer Magazin, 74 oldalon.

Érdemes megnéznie annak, aki szeretné a fent említett témakörökben érdekes és szórakoztató cikkek olvasásával tölteni idejét. Ezúttal sok minőségi billentyűzettel, egy Hitachi projectorral, videokártyával, headsettel és kontrollerrel találkozhat mindenki, aki a különféle hardvereket részesíti előnyben. Játékokat inkább kedvelők is kattintsanak a linkre, hisz az első számban bemutatásra kerül a Modern Warfare 2, a Star Wars: Force Unleashed és még néhány alkotás.

Ezzel még mindig nincs vége, hiszen előfordulnak filmkritikák, élménybeszámolók is a lap hasábjain. És hogy mikor jelenik meg a második szám? Pontos információval egyelőre nem szolgálhatunk, de a készítők két hónap múlva már szeretnék készen látni a következő kiadást.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom