Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Netminiszterelnök-jelöltek kampányversenye

Kütyük

A Netminiszterelnök-jelöltek kampányversenye

A nyolc döntős NetMiniszterelnök-jelölt és csapataik február másodikától megkezdték választási kampányukat a neten.

Elindult a „Legyél Te Magyarország első NetMiniszterelnöke” című kampányverseny második fordulója. A neves szakmai zsűri által versenybe juttatott fiatalok és kampánycsapatok programcéljai szerteágazóak. Van, aki egymás meghallgatására, az egymásra való kölcsönös odafigyelésre hívja fel a figyelmet a közéletben és van, aki a sok női netfelhasználóra való tekintettel feminizálná a netet. Több pályázó látja hazánk felemelkedési lehetőségének az internetet, sőt van, aki az ingyenes digitális közműre alapozva netokráciát hozna létre, más az e-szektor felemelkedéséhez köti a magyar felemelkedést, vagy van olyan jelölt is, aki a hazai közoktatás teljes tananyagát tenné fel egy digitális könyvtárba és a minden diáknak ingyenesen biztosított „100-dolláros” laptopokkal lehetne hozzáférni az információhoz.

A programok kialakítását követi azok kommunikálása a most kezdődött online kampányaktivitásban a web ingyenes eszközeivel. Segítségképpen a felkészülésre, az újszerű játék kampányszakaszát a csapatoknak szervezett tréninggel indították a játék gazdái. A két napos szakmai felkészítőn a hazai sajtóval és azon belül is kiemelten az online média sajátosságaival és a benne elhelyezhető üzenetek formáival, tulajdonságaival ismerkedtek meg a résztvevő fiatalok neves magyar médiaszakemberek segítségével. A Meroving jóvoltából pedig a versenyben résztvevők élesben is kipróbálhatják a különböző kampánymérési eszközöket.

Most tehát a versenyzőkön a sor, hogy minél több potenciális szavazóhoz juttassák el az üzeneteiket, és mozgósítsák őket annak érdekében, hogy a 2010. április 1.-én megrendezett NetMiniszterelnök szavazáson minél több voksot gyűjthessenek be. Az nyer – a játékban – aki győz a szavazáson.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés