Connect with us

Hirdetés

technokrata

84 megabit a mobilhálózaton

Kütyük

84 megabit a mobilhálózaton

Rekordtempó az Ericssontól.

Az intelligens telefonok, laptopok és egyéb készülékek használatának köszönhetően a mobilhálózatokban tovább folytatódik az adatforgalom gyors növekedése. Napjainkra elengedhetetlenné vált a vezeték nélküli hozzáférés az adatátviteli szolgáltatásokhoz és az Internethez.

Az Ericsson egyik fő attrakciója a küszöbön álló Mobil Világkongresszuson (Mobile World Congress) a 84 Mbps sebességű HSPA-technológia bemutatása. Ugyanezen eseményen tavaly az Ericsson a világ első 42 Mbps sebességű HSPA-demóját mutatta be, amely mára már kereskedelmi forgalomban van, és világszerte számos hálózatüzemeltetőnél van folyamatban a bevezetése. Szintén az Ericsson mutatott be elsőként 56 Mbps sebességű megoldást is, 2009-ben a las vegas-i CTIA rendezvényen.

Január 20-án a „3 Scandinavia” mobilszolgáltató bejelentette, hogy az Ericssont választja 84 Mbps sebességű HSPA-hálózata kiépítéséhez. A telepítés kiterjed Dánia egészére és Svédország négy fontos nagyvárosára. A telepítés első szakasza 2010 első negyedévében veszi kezdetét. A 84 Mbps sebességű HSPA-hálózatok kereskedelmi bevezetése 2011 első félévében várható.

A bemutatóra az Ericsson kiállítási területén kerül sor a 6. csarnokban (La Fira), a február 15. és 18. között megrendezendő barcelonai GSMA Mobil Világkongresszuson.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés