Connect with us

Hirdetés

technokrata

Mobiltelefon az idősebb generációnak

Kütyük

Mobiltelefon az idősebb generációnak

Emporia telefon az ötvenen túli generációnak és azoknak, akik most kezdik a mobilozást.

Az Emporia Telecom, az idősebbeknek készült mobiltelefonok piacvezetője végre Magyarországon is bemutatja nagyszerű modelljét: az emporiaTALKpremium-ot, amit pont olyan egyszerű használni, mint egy vezetékes telefont. A készülék ideális megoldás az ötvenen túli generációnak és azoknak, akik most kezdik a mobilozást.

Magyarországra is megérkezett az emporiaTALKpremium, ami az osztrák, szenior mobilokra szakosodott Emporia Telecom terméke. „Igen sok idős ember van, akik szeretnének mobiltelefont, de félnek, hogy túl bonyolult a használata. Az emporiaTALKpremium éppen nekik készült; egy egyszerűen kezelhető telefon, aminek nem lehet eltévedni bonyolult menüjében, mert minden alkalmazását csúszó kapcsolók irányítják. Az idős emberek nem játszani akarnak mobiltelefonjukon, hanem telefonálni.” – mondta az Emporia ügyvezető igazgatónője Eveline Pupeter-Fellner.

Az emporiaTALKpremium menü nélkül működik, minden funkciót az oldalt található csúszó kapcsolókkal lehet irányítani. Az SMS-ek írása és küldése is gyerekjáték ezzel a telefonnal.
Kamera és zene lejátszása helyett ez a mobil kihúzható telefonkönyvével és ujjvéghez illeszkedő nyomógombokkal tűnik ki, melyeket kiegészít egy olyan kijelző, melyen a betűméret és a kontraszt a gyengén látók igényeihez illeszkedik.

Az Emporia Telecom az egyetlen osztrák mobil gyártó, aki a világ 22 országában sikeres az idősebbek számára készített mobil készülékeivel. Az összes szenior mobiltelefon fejlesztése elismert kutatóintézetekkel együtt zajlik. A fejlesztésben közreműködnek szenior szervezetek, orvosok és idősgondozó személyek. A termékfejlesztéshez az Emporia 2010-ig mintegy 14 millió eurót használ fel.

Az emporiaTALKpremium jellemzői
– A lehető legegyszerűbb használat csúszókapcsolókkal
– Nagy nyomógombok
– Nagyon jól olvasható kijelző
– Extra hangos csengőhangok és hangszóró
– Kihangosítás
– Hallókészülékkel sem okoz zavaró zörejeket
– Billentyűzár csúszó kapcsolóval
– Tömeg: 10 gramm
– Rendelkezésre állási idő: 210 óra
– Beszélgetési idő: 150 perc
– Kijelző: 2,0”, monokróm borostyán
– Extrák: születésnap emlékeztető, számológép

Az Emporia
Az Emporia Telecom családi vállalkozás, melyet 1991-ben alapítottak. Tevékenysége során a hatvanon túli generáció számára tervez, fejleszt és gyárt mobiltelefonokat. Kutató-fejlesztő részlege a 65 alkalmazottnak megközelítőleg harmadát teszi ki. Legfontosabb feladatuk, hogy a legbonyolultabb eljárásokat technológiai megoldásokkal leegyszerűsítsék. Az Emporia készülékei az idősebb generáció elvárásaihoz alkalmazkodva készülnek. Az osztrák cég székhelye Linzben található. Termékei jelenleg a világ 22 országában kaphatók.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés