Connect with us

technokrata

Sokkolhat a mobilinternet

Kütyük

Sokkolhat a mobilinternet

Az utóbbi időben a mobilszolgáltatók pár hónapig ingyen vagy kedvezményes áron a fogyasztók számára mobilinternet-csomagot adnak “ajándékba”.

Érdemes figyelni arra, hogy az akár igénybe sem vett szolgáltatást az előfizető mindenképpen időben mondja le vagy felhasználási szokásainak megfelelően módosítsa – hívta fel a figyelmet Takács Péter, a hírközlési fogyasztói jogok képviselője. Takács szerint pozitívum, hogy ma már a mobilinternet-csomagba foglalt keret elérése után a korábban fizetendő túllépési díj helyett a szolgáltatók az elérhető sávszélességet korlátozzák, ennek feltételeit pedig a hirdetések szövegében is feltüntetik. A hírközlési fogyasztói jogok képviselője azonban hangsúlyozta: megfelelő körültekintés és tudatosság hiányában akár ezerszer magasabb díjat is fizethetnek azok, akik mobilinternet-előfizetés helyett a mobiltelefon-előfizetéshez tartozó alapadatcsomagokat használják.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd