Connect with us

technokrata

Navigáció iPhone-ra

Kütyük

Navigáció iPhone-ra

Az IQ Routes technológiával ellátott navigációs szoftver elérhető az Apple App Store-ban.

Az iPhone 3G és 3GS felhasználók számára elérhető TomTom alkalmazás Kelet-Európa Tele Atlas térképpel kapható, és tartalmazza az IQ Routes technológiát is. Ez utóbbinak köszönhetően – becsült utazási menetidők helyett – több millió TomTom felhasználó tapasztalatára építve tervezi meg a lehető leggyorsabb útvonalat és számítja ki az érkezési időket a szolgáltatás.

A teljeskörűen iPhone-ra optimalizált kezelőfelület többféle képernyőbeállítási lehetőséget kínál, köztük álló és fekvő navigációs nézetet is. Nappali és éjszakai színekkel is rendelkezik, így a kijelző bármilyen fényviszonyok között látható; illetve változtatható 2D és 3D-s nézeteket kínál. A kezelőfelület 18 nyelven (angol (brit), angol (amerikai), cseh, dán, finn, francia, holland, katalán, lengyel, német, norvég, olasz, portugál, portugál (brazil), spanyol, spanyol (LA), svéd, szlovák, török) érhető el.

Az alkalmazás kihasználja a telefonban levő lehetőségeket, például a többérintéses kezelőfelületet (érintés, görgetés, megragadás és zoomolás), mellyel működtethető az alkalmazás illetve a zoom funkció. Lehetőség van a Címjegyzékben (Contacts) szereplő kontaktokhoz való navigálásra, illetve az érdekes pontok (POI) keresésére és hívására az iPhone-ról.

Az iPhone-ra fejlesztett TomTom alkalmazás a Magyarországot is tartalmazó regionális térképpel 1 cent híján 70 eurós áron vásárolható meg. Használatához az iPhone 3G és iPhone 3GS készülékeken az OS3.0, valamint az asztali számítógépen (PC illetve Mac) az iTunes számítógépes alkalmazás megléte szükséges.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd