Connect with us

technokrata

Újabb változások az Iwiwben

Kütyük

Újabb változások az Iwiwben

Mindenki eldöntheti, hogy kik azok az ismerősei, akinek a hírfolyamára egyáltalán kíváncsi.

Az Iwiw áprilisban indult hírfolyam funkciója kibővült és egybeolvadt a korábbról ismert üzenőfallal. Lehetőség nyílik arra, hogy az Iwiw felhasználói más internetes oldalakon található információkat is megoszthassanak ismerőseikkel, legyenek azok képek, videók vagy cikkek. A weben található tartalmakat három különböző eszközzel is megjeleníthetjük saját hírfolyamunkban. Ha olyan site-on tetszett meg egy cikk, amelyen már megtalálható a „Megosztom az Iwiw-en” gomb (melyet bármely weboldal üzemeltetője megjeleníthet saját oldalain), elég erre rákattintani. Ha böngészőnkbe telepítjük az úgynevezett Iwiw Bookmarklet alkalmazást, a könyvjelzők sávjában található gombbal vezérelhetjük a megosztást. Ha pedig egyszerűen lemásoljuk a megosztani kívánt cikk webcímét, elég az Iwiw új beviteli mezőjébe beilleszteni azt. A megosztott cikkekhez természetesen saját megjegyzéseket is fűzhetnek a felhasználók.

A nemrégiben megújult hírfolyamnak köszönhetően az adatlapokon végbement változások – így a kép- és videofeltöltések, a feladott apróhirdetések, új ismeretségek, klubokhoz való csatlakozás, az alkalmazásokon belüli események – egyszerűen láthatóvá válnak az ismerősök számára. A hírfolyamban időrendi sorrendben tekinthetjük meg, hogy mi minden történt ismerőseinkkel az Iwiwen (például egyikük új képet töltött fel a profilja alá), illetve hogy milyen aktivitásaik voltak az egyes alkalmazásokban (például egy másikuk a Világvándor alkalmazásban bejelölte, hogy hol élt 2008-ban).

A felhasználónak lehetősége van arra, hogy engedélyezze vagy tiltsa a hírfolyam-bejegyzések megjelenítését. Vagyis, ha nem akarjuk, hogy valamely aktivitásunk megjelenjen a hírfolyamban, akkor az nem is jelenik meg. A hírfolyam-bejegyzések természetesen utólag is törölhetőek. Emellett számos opció áll rendelkezésre az ismerősök hírfolyamának megtekintésekor is: szabályozni lehet, hogy hol, milyen részletességgel, milyen típusú hírfolyam-bejegyzések jelenjenek meg, s azt is eldöntheti minden felhasználó, hogy kik azok az ismerősei, akinek a hírfolyamára egyáltalán kíváncsi.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd