Connect with us

Újabb változások az Iwiwben

Kütyük

Újabb változások az Iwiwben

Mindenki eldöntheti, hogy kik azok az ismerősei, akinek a hírfolyamára egyáltalán kíváncsi.

Az Iwiw áprilisban indult hírfolyam funkciója kibővült és egybeolvadt a korábbról ismert üzenőfallal. Lehetőség nyílik arra, hogy az Iwiw felhasználói más internetes oldalakon található információkat is megoszthassanak ismerőseikkel, legyenek azok képek, videók vagy cikkek. A weben található tartalmakat három különböző eszközzel is megjeleníthetjük saját hírfolyamunkban. Ha olyan site-on tetszett meg egy cikk, amelyen már megtalálható a „Megosztom az Iwiw-en” gomb (melyet bármely weboldal üzemeltetője megjeleníthet saját oldalain), elég erre rákattintani. Ha böngészőnkbe telepítjük az úgynevezett Iwiw Bookmarklet alkalmazást, a könyvjelzők sávjában található gombbal vezérelhetjük a megosztást. Ha pedig egyszerűen lemásoljuk a megosztani kívánt cikk webcímét, elég az Iwiw új beviteli mezőjébe beilleszteni azt. A megosztott cikkekhez természetesen saját megjegyzéseket is fűzhetnek a felhasználók.

A nemrégiben megújult hírfolyamnak köszönhetően az adatlapokon végbement változások – így a kép- és videofeltöltések, a feladott apróhirdetések, új ismeretségek, klubokhoz való csatlakozás, az alkalmazásokon belüli események – egyszerűen láthatóvá válnak az ismerősök számára. A hírfolyamban időrendi sorrendben tekinthetjük meg, hogy mi minden történt ismerőseinkkel az Iwiwen (például egyikük új képet töltött fel a profilja alá), illetve hogy milyen aktivitásaik voltak az egyes alkalmazásokban (például egy másikuk a Világvándor alkalmazásban bejelölte, hogy hol élt 2008-ban).

A felhasználónak lehetősége van arra, hogy engedélyezze vagy tiltsa a hírfolyam-bejegyzések megjelenítését. Vagyis, ha nem akarjuk, hogy valamely aktivitásunk megjelenjen a hírfolyamban, akkor az nem is jelenik meg. A hírfolyam-bejegyzések természetesen utólag is törölhetőek. Emellett számos opció áll rendelkezésre az ismerősök hírfolyamának megtekintésekor is: szabályozni lehet, hogy hol, milyen részletességgel, milyen típusú hírfolyam-bejegyzések jelenjenek meg, s azt is eldöntheti minden felhasználó, hogy kik azok az ismerősei, akinek a hírfolyamára egyáltalán kíváncsi.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom