Connect with us

technokrata

Egymilliárd fölött a YouTube közönsége

Kütyük

Egymilliárd fölött a YouTube közönsége

Több mint egymilliárd felhasználó látogat el naponta a YouTube-ra.

A Google Inc.-hez tartozó YouTube videómegosztó oldal közölte, hogy meghaladta az egymilliárdot a látogatószámuk – idézi a Bloomberg Chad Hurley-t, az oldal vezérigazgatóját. A YouTube kiterjesztette a sávszélességét és a videók minősége is nőtt. A Google három évvel ezelőtt vette meg a céget 1,65 milliárd dollárért.

Mivel megnőtt az igény a hosszabb, teljes hosszúságú tartalmakra, ezért a YouTube oldalán több film és TV-show lesz elérhető. Emellett a minőség fejlesztésére helyezik a hangsúlyt. Több eszközt kívánnak nyújtani a tartalom partnereknek és a hirdetőknek is – közölte Hurley. Egyre több felhasználó használja a videómegosztót hobbi helyett valódi üzleti célból.

A Google oldalain több mint tízmilliárd videót töltöttek le augusztusban az Egyesült Államokban, ezzel a piac negyven százalékát fedik le. Eric Schmidt, a Google vezérigazgatója júliusban közölte, hogy optimista azzal kapcsolatban, hogy a YouTube-ot profitábilissá váljon. A videómegosztó oldal egyelőre nem hoz hasznot a kaliforniai székhelyű cégnek.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd