Connect with us

Pannon Internet csomagok díjcsökkentő garanciával

Kütyük

Pannon Internet csomagok díjcsökkentő garanciával

Ha később csökken az ár, a már szerződött ügyfeleknek is olcsóbb lesz az előfizetés.

Hosszú távú befektetéseknél, tartós fogyasztási cikkek vásárlásánál folyamatosan felmerülő kérdés az időzítés: az ügyfelek, vásárlók szeretnék megtalálni azt a pillanatot, amikor a legkedvezőbb az adott termék ára, és ehhez igazítani a vásárlás időpontját. Ez azonban sok esetben előre kiszámíthatatlan, így nem lehetnek biztosak abban, hogy ha megvesznek egy adott terméket, az nem lesz rövid időn belül olcsóbb. A Pannon tapasztalatai alapján ez a tény nagy bizonytalanságot eredményez a vásárlási döntésekben.

A mobilinternet vásárlására készülő ügyfelek október 1-jétől abban a tudatban dönthetnek, hogy ha a Pannon később alacsonyabb díjért vezet be ugyanolyan csomagot, nem csupán az új ügyfelek részesülhetnek a kedvezőbb árban, hanem a meglévő ügyfelek is díjmentesen válthatnak át arra, bármelyik Pannon üzletben. „Fontos, hogy a hűségnyilatkozatot aláíró ügyfeleink hosszú távon is elégedettek legyenek, és úgy érezzék, mindig kedvező áron internetezhetnek a Pannonnal.” – fűzte hozzá a bejelentéshez Niklas Lind, a Pannon internetért felelős igazgatója.

A Pannon mobilinternet-szolgáltatása jelenleg 421 településen érhető el. A vállalat tarifacsomagjai minden igényt kielégítenek: a Pannon Internet Éjjel-Nappal Flexi például nem tartalmaz gigabájt-korlátokat. E szolgáltatás előfizetői korlátlan adatforgalmat bonyolíthatnak normál használat mellett – két éves hűségnyilatkozat aláírása esetén az első három hónapban 2745 forint havidíjért.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom