Connect with us

technokrata

Pannon Internet csomagok díjcsökkentő garanciával

Kütyük

Pannon Internet csomagok díjcsökkentő garanciával

Ha később csökken az ár, a már szerződött ügyfeleknek is olcsóbb lesz az előfizetés.

Hosszú távú befektetéseknél, tartós fogyasztási cikkek vásárlásánál folyamatosan felmerülő kérdés az időzítés: az ügyfelek, vásárlók szeretnék megtalálni azt a pillanatot, amikor a legkedvezőbb az adott termék ára, és ehhez igazítani a vásárlás időpontját. Ez azonban sok esetben előre kiszámíthatatlan, így nem lehetnek biztosak abban, hogy ha megvesznek egy adott terméket, az nem lesz rövid időn belül olcsóbb. A Pannon tapasztalatai alapján ez a tény nagy bizonytalanságot eredményez a vásárlási döntésekben.

A mobilinternet vásárlására készülő ügyfelek október 1-jétől abban a tudatban dönthetnek, hogy ha a Pannon később alacsonyabb díjért vezet be ugyanolyan csomagot, nem csupán az új ügyfelek részesülhetnek a kedvezőbb árban, hanem a meglévő ügyfelek is díjmentesen válthatnak át arra, bármelyik Pannon üzletben. „Fontos, hogy a hűségnyilatkozatot aláíró ügyfeleink hosszú távon is elégedettek legyenek, és úgy érezzék, mindig kedvező áron internetezhetnek a Pannonnal.” – fűzte hozzá a bejelentéshez Niklas Lind, a Pannon internetért felelős igazgatója.

A Pannon mobilinternet-szolgáltatása jelenleg 421 településen érhető el. A vállalat tarifacsomagjai minden igényt kielégítenek: a Pannon Internet Éjjel-Nappal Flexi például nem tartalmaz gigabájt-korlátokat. E szolgáltatás előfizetői korlátlan adatforgalmat bonyolíthatnak normál használat mellett – két éves hűségnyilatkozat aláírása esetén az első három hónapban 2745 forint havidíjért.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd