Connect with us

technokrata

HTC HD2: csúcskategóriás új tapimobil

Kütyük

HTC HD2: csúcskategóriás új tapimobil

A HTC bemutatta a HD2-t, az első Windows-os mobil készüléket, mely a HTC Sense technológiát használja.

A HD2 a legelső Windows-os telefon, melyen a kapacitív érintőkijelzőt használva nagyíthatjuk és átméretezhetjük a megtekintett weboldalakat, Microsoft Office fájlokat, PDF dokumentumokat és képeket, csupán a képernyő megbökésével. A nagy kijelzőn emellett gyorsabb, hatékonyabb és pontosabb a gépelés is a képernyőn látható virtuális billentyűzet segítségével. A Qualcomm új, 1 GHz-es Snapdragon mobil processzora megnövelt teljesítményt biztosít a HTC HD2 számára, mely meggyorsítja többek között az alkalmazások és játékok futtatását, vagy videók lejátszását.

A HD2-vel a HTC a személyre szabhatósággal kapcsolatos törekvéseit folytatja, mely szerint nem csak az a fontos, mit várunk a telefonunktól, de az is, hol vagyunk. A 4,3 colos WVGA kijelzőn a HTC az időjárás-jelzés új dimenzióit tárja fel, egy helyfüggő, animált időjárás-élményt nyújtva – egyszerre felhasználva a HD2 teljes képernyőjét, mégis megtartva azon minden fontos adatot és információt. Ezen felül még jobban a saját igényeink és stílusunk szerint alakíthatjuk a HD2-t, ha a Windows Marketplace for Mobile megannyi alkalmazását töltjük le rá.

A HD2 mindig a legfontosabb barátok és kollégák közelében tart minket, a HTC emberközpontú megközelítése segítségével. Egyetlen kapcsolati nézetben láthatunk egyedi kommunikációs pillanatfelvételeket a hozzánk közel állókkal, függetlenül attól, hogy ez telefonhívást, szöveges üzenetet, Facebook állapotfrissítést vagy e-mailt jelent-e. Egy aktív e-mailes üzenetváltás címzettjét egyetlen mozdulattal fel is hívhatjuk a hívásindító gombbal. A HTC a saját, Windows-alapú Twitter kliensét is integrálta a telefonba HTC Peep néven. Ezenkívül akár a telefon 5 megapixeles kamerájával készített képeinket is gyorsan és könnyen megoszthatjuk Facebookon, vagy Twitteren.

A HTC Sense segítségével a HTC HD2 megannyi fejlesztést tartalmaz, mely bővítheti és javíthatja a telefonos élményt. A HD2 több érzékelővel is segíti a használatot, például egy közelség-érzékelő akadályozza meg azt, hogy egy telefonhívásra válaszolva, a készüléket felvéve véletlenül megnyomjuk az érintőkijelzőt. Külön fényérzékelő figyeli a környezeti fényviszonyokat, és ehhez mérten állítja be a kijelző fényerejét.

A HTC HD2-höz opcionálisan megvásárolható autós készlet a HD2 felhasználói felületét automatikusan egy gépkocsiba illő, vezetés közben ujjainkkal könnyedén vezérelhető navigációs eszközzé változtatja a telefont.

A HTC HD2 Windows operációs rendszere révén hatékony üzenetküldést, internetezést és számos egyéb, produktív funkciót kínál a Windows Mobile 6.5 segítségével. Az e-mail élményt a Microsoft Exchange szinkronizálás teszi teljessé, melynek használatával akár több e-mail fiók is kezelhető egyszerre. A Microsoft új My Phone szolgáltatása lehetőséget biztosít arra, hogy automatikusan elmentse és szinkronizálja fotóit, zenefájljait, kapcsolatainak adatait és szöveges üzeneteit a HD2-ről az internetre.

A HTC HD2 e hónapban jelenik meg Európa több szolgáltatójának kínálatában, és később megtalálható lesz további régiókban is.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd