Connect with us

technokrata

T-Mobile: minden napra egy autó

Kütyük

T-Mobile: minden napra egy autó

A most indult kvízjátékban naponta autót nyerhetnek a T-Mobile ügyfelei.

A T-Mobile 90 napos kvízjátékot hirdet havidíjas és Domino kártyás ügyfelei számára, melyben év végéig naponta egy VW Golf talál gazdára. A 2009. október 2-ától december 30-áig tartó kvízjátékban a T-Mobile 18. életévüket betöltött előfizetői emeltdíjas SMS-ben játszhatnak, és a regisztrációs SMS elküldését követően az adott napon a leggyorsabb jó válaszokkal legtöbb pontot gyűjtő játékos egy új autóval lesz gazdagabb. A játék során így összesen 90 darab ötajtós Volkswagen Golf vár gazdára.

A részvételhez elsőként és egy alkalommal elegendő a ˝GOLF˝ regisztrációs kódot elküldeni a 1727-es számra, és máris kezdődhet a játék. A regisztrációt követően feleletválasztós kérdésekre kell megadni a helyes választ. A játékosok minden helyes válasz esetén pontot gyűjtenek, és a játék során pontjaik halmozódnak. Ha a játékos valamelyik napon legalább egy kérdésre helyesen válaszol, nem csak az aznapi, hanem az összes addig gyűjtött pontjaival részt vesz a versenyben. Minél több pontja van a játékosnak, annál nagyobb eséllyel indul az aznapi autóért. Azok, akik már regisztráltak és játszottak, másnap, vagy később a legutolsó kérdésre adott válasszal, vagy a 1727-es számra küldött bármilyen tartalmú SMS-sel folytathatják a játékot.

A nyerteseket a T-Mobile telefonon értesíti, és a gépkocsik a játék lezárását követően januárban vehetők majd át. A regisztráció és a játék során elküldött emeltdíjas SMS-ek díja bruttó 300 forint. A fogadott SMS-ek díjmentesek. A nyereményjáték szervezésében közreműködő cégek alkalmazottai és azok közeli hozzátartozói nem vehetnek részt a játékban. Azok, akik a játék során gépkocsit nyertek, a továbbiakban szintén nem vehetnek részt a játékban.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd