Connect with us

technokrata

Nokia: miért jó az Ovi?

Kütyük

Nokia: miért jó az Ovi?

Ajtó a nagyvilágra, szabad belépés a lehetőségek felületére.

Aki azt hiszi, hogy már rég kinőtt az oviból az nagyon téved, mert igazán még csak most lehet ˝beiratkozni˝. A Nokia internetes nyereményjátékot indított október 1. és december 20. között. Az új Ovi postafiókot létrehozók között 12 darab érintőképernyős 5530 XpressMusicot, fődíjként pedig egy Mini Coopert sorsolnak ki.

Azoknak, akik a díjakra pályáznak, nem kell mást tenniük, mint regisztrálniuk a www.ovi.com weboldalon, és ott saját e-mail címet létrehozniuk, majd az Ovi postafiókjukon keresztül egy levelet küldeni a te.igen@ovi.com címre.

A nemzetközi adatok mutatják, hogy ugrásszerűen nő a regisztráltak száma a Nokia online szolgáltatásokat kínáló oldalán, a www.ovi.com-on. Az Ovi Áruházat például, ami ma 100 különböző Nokia készülékről érhető el, több mint 180 országból ˝látogatták˝. Az elmúlt hónapban 80 százalékkal nőtt a letöltések száma, egy regisztrált felhasználó átlagosan 7 tételt töltött le.

Az Ovi olyan Nokia szolgáltatások online gyűjtőhelye, mint a megosztás, állományok továbbítása és elérése, valamint azok szinkronizálása. Használatával a mindennapok egyszerűvé válnak, legyen szó akár munkáról vagy szórakozásról. Miért érdemes regisztrálni? Kezdjük az Ovi Maillel: személyre szabott és ingyenes e-mail fiók hozható létre, ami mobilról és számítógépről egyaránt elérhető bárhol és bármikor. De folytathatjuk a sort korlátlan tárhelyen megosztható fotókkal, videókkal, vagy a telefon névjegyzékéről készíthető biztonsági mentéssel, a napi programok vezetéséhez kínált online kalendáriummal, vagy akár az autós és a gyalogos navigációval. Persze nem szabad elfeledkezni a mobil játékok tárházáról, vagy az Áruházról sem, ahol nem kevesebbel várják a látogatót, mint a legújabb mobil alkalmazásokkal és tartalmakkal.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd