Connect with us

technokrata

Djuice complete – Pannon tarifacsomag a fiataloknak

Kütyük

Djuice complete – Pannon tarifacsomag a fiataloknak

2009. október 1-től djuice complete néven érhető el a djuice 26 év alattiaknak szánt számlás tarifacsomagja.

„A tavalyi piaci teljesítményt és a fiatalok körében végzett felmérés eredményeit megvizsgálva úgy döntöttünk, hogy ismét népszerűsítjük célcsoportunk körében ezt a számlás tarifacsomagot. A tavaly októberi kampány óta – nagymértékben a kedvező árú, akkor még free generation néven elérhető tarifacsomagnak köszönhetően – közel megduplázódott számlás előfizetőink száma.” – mondta Biró Balázs, a djuice vezetője.

Tudatos fiatalok
A Pannon 2009-ben vizuális etnográfiai felmérést készített annak érdekében, hogy megismerje a fiatalok viselkedését és döntéshozatalát befolyásoló környezetet. Az újfajta kutatási módszer lényege, hogy nem steril, szimulált, „laboratóriumi” környezetben kérdezik a válaszadókat, hanem természetes közegükben, a valódi világban figyelik meg szokásaikat. Ennek eredményeként ténylegesen megismerhetőek a tinédzserek szokásai, valós igényei, a bennük rejlő lehetőségek és ehhez igazodva alakítható a mindezekre választ adó szolgáltatás- és díjcsomag-portfolió.

A kutatás kimutatta, hogy a fiatalok sokkal tudatosabbak pénzügyi életükben, mint ahogy azt az idősebb korosztály gondolja. A magyar tinik vásárlási döntéseiket megtakarításaikhoz igazítják, egy-egy régóta vágyott dolog megvásárlása érdekében tudatosan törekszenek költségeik csökkentésére. Ráadásul csak azért fizetnek, amiért feltétlenül szükséges.

A telefonálás a fiatalok számára is a mindennapi ügyintézés és a baráti kommunikáció egyik legfontosabb eszköze. A djuice ebben kíván segíteni djuice complete tarifacsomagjával, amely 1350 Ft-os, bármelyik hálózatban 100%-ban lebeszélhető havidíjat és 19 Ft-os percdíjat tartalmaz. A számlacsomaghoz kapcsolódó kampány 2009. október 1-jén indult, a szolgáltatás pedig folyamatosan elérhető a 26 éven aluliak számára.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom