Connect with us

technokrata

Djuice complete – Pannon tarifacsomag a fiataloknak

Kütyük

Djuice complete – Pannon tarifacsomag a fiataloknak

2009. október 1-től djuice complete néven érhető el a djuice 26 év alattiaknak szánt számlás tarifacsomagja.

„A tavalyi piaci teljesítményt és a fiatalok körében végzett felmérés eredményeit megvizsgálva úgy döntöttünk, hogy ismét népszerűsítjük célcsoportunk körében ezt a számlás tarifacsomagot. A tavaly októberi kampány óta – nagymértékben a kedvező árú, akkor még free generation néven elérhető tarifacsomagnak köszönhetően – közel megduplázódott számlás előfizetőink száma.” – mondta Biró Balázs, a djuice vezetője.

Tudatos fiatalok
A Pannon 2009-ben vizuális etnográfiai felmérést készített annak érdekében, hogy megismerje a fiatalok viselkedését és döntéshozatalát befolyásoló környezetet. Az újfajta kutatási módszer lényege, hogy nem steril, szimulált, „laboratóriumi” környezetben kérdezik a válaszadókat, hanem természetes közegükben, a valódi világban figyelik meg szokásaikat. Ennek eredményeként ténylegesen megismerhetőek a tinédzserek szokásai, valós igényei, a bennük rejlő lehetőségek és ehhez igazodva alakítható a mindezekre választ adó szolgáltatás- és díjcsomag-portfolió.

A kutatás kimutatta, hogy a fiatalok sokkal tudatosabbak pénzügyi életükben, mint ahogy azt az idősebb korosztály gondolja. A magyar tinik vásárlási döntéseiket megtakarításaikhoz igazítják, egy-egy régóta vágyott dolog megvásárlása érdekében tudatosan törekszenek költségeik csökkentésére. Ráadásul csak azért fizetnek, amiért feltétlenül szükséges.

A telefonálás a fiatalok számára is a mindennapi ügyintézés és a baráti kommunikáció egyik legfontosabb eszköze. A djuice ebben kíván segíteni djuice complete tarifacsomagjával, amely 1350 Ft-os, bármelyik hálózatban 100%-ban lebeszélhető havidíjat és 19 Ft-os percdíjat tartalmaz. A számlacsomaghoz kapcsolódó kampány 2009. október 1-jén indult, a szolgáltatás pedig folyamatosan elérhető a 26 éven aluliak számára.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd