Connect with us

technokrata

LG GT505: GPS-es tapimobil újdonság

Kütyük

LG GT505: GPS-es tapimobil újdonság

Megérkezett a dél-koreai gyártó legújabb telefonja.

Az LG a GT500 után most piacra dobja a készülék kártyafüggetlen változatát, a GT505-ös modellt. A mobiltelefon a fekete változat mellett rózsaszínben és fehérben is kapható lesz.

A LG GT505 navigációs eszköznek is ideális, ugyanis az LG beépített GPS-vevővel és szoftverrel szerelte fel a készüléket. A telepített, 30 napos ingyenes próbaverziójú Wisepilot for LG navigációs megoldás manőverenkénti utasításokkal és hangnavigációval juttatja célba a felhasználót a rendelkezésre álló 2D, illetve 3D térképek alapján. A rendszer ˝Off-board˝, azaz online navigáció alapú, melynek használatához minimális adatforgalom szükséges. A próbahónap lejártát követően igény szerint a Wisepilot for LG teljes körű előfizetése a https://lg.wisepilot.com/lg1/site/portal.jsp weboldalon megvásárolható.

A GT505 a navigáción túl gyors internetkapcsolatot is biztosít, WiFi és HSDPA technológiával. A készülék 5 megapixeles kamerájával készített képek így akár azonnal feltölthetők a különböző internetes oldalakra, vagy megtekinthetők a GT505 3 colos, rezisztív érintőképernyős kijelzőjén, sőt a stylus segítségével szerkeszthetők is. A képek tárolása a microSD kártyával 8 GB-ig bővíthető memória segítségével szintén rendkívül egyszerű.

A GPS technológia nemcsak a tájékozódásban segít: a ˝Futótárs˝ program alapjaként sportolás közben is a felhasználók szolgálatába áll. A GT505 jóvoltából akár futás közben is hallgathatjuk az FM-rádiót, vagy a beépített MP3-lejátszónak köszönhetően saját számainkat.

A GT505 fényerőszabályzó technológiája a környezeti viszonyokhoz igazodva automatikusan változtatja a képernyő megjelenítési üzemmódját. Így napsütésben erősebben, sötétben halványabban világít a kijelző.

A Renoir és a KP500 mobiltelefonoknál már megismert teljes érintőképernyős kezelőfelülettel ellátott GT505 október második felétől kapható többek között az LG Mobile márkaboltban. Bruttó ajánlott fogyasztói ára: 89.990 forint.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd