Connect with us

LG GT505: GPS-es tapimobil újdonság

Kütyük

LG GT505: GPS-es tapimobil újdonság

Megérkezett a dél-koreai gyártó legújabb telefonja.

Az LG a GT500 után most piacra dobja a készülék kártyafüggetlen változatát, a GT505-ös modellt. A mobiltelefon a fekete változat mellett rózsaszínben és fehérben is kapható lesz.

A LG GT505 navigációs eszköznek is ideális, ugyanis az LG beépített GPS-vevővel és szoftverrel szerelte fel a készüléket. A telepített, 30 napos ingyenes próbaverziójú Wisepilot for LG navigációs megoldás manőverenkénti utasításokkal és hangnavigációval juttatja célba a felhasználót a rendelkezésre álló 2D, illetve 3D térképek alapján. A rendszer ˝Off-board˝, azaz online navigáció alapú, melynek használatához minimális adatforgalom szükséges. A próbahónap lejártát követően igény szerint a Wisepilot for LG teljes körű előfizetése a https://lg.wisepilot.com/lg1/site/portal.jsp weboldalon megvásárolható.

A GT505 a navigáción túl gyors internetkapcsolatot is biztosít, WiFi és HSDPA technológiával. A készülék 5 megapixeles kamerájával készített képek így akár azonnal feltölthetők a különböző internetes oldalakra, vagy megtekinthetők a GT505 3 colos, rezisztív érintőképernyős kijelzőjén, sőt a stylus segítségével szerkeszthetők is. A képek tárolása a microSD kártyával 8 GB-ig bővíthető memória segítségével szintén rendkívül egyszerű.

A GPS technológia nemcsak a tájékozódásban segít: a ˝Futótárs˝ program alapjaként sportolás közben is a felhasználók szolgálatába áll. A GT505 jóvoltából akár futás közben is hallgathatjuk az FM-rádiót, vagy a beépített MP3-lejátszónak köszönhetően saját számainkat.

A GT505 fényerőszabályzó technológiája a környezeti viszonyokhoz igazodva automatikusan változtatja a képernyő megjelenítési üzemmódját. Így napsütésben erősebben, sötétben halványabban világít a kijelző.

A Renoir és a KP500 mobiltelefonoknál már megismert teljes érintőképernyős kezelőfelülettel ellátott GT505 október második felétől kapható többek között az LG Mobile márkaboltban. Bruttó ajánlott fogyasztói ára: 89.990 forint.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom