Connect with us

technokrata

Profi rajzoló alkalmazás iPhone-ra és iPod touch-ra

Kütyük

Profi rajzoló alkalmazás iPhone-ra és iPod touch-ra

Rajzoljon mobiltelefonnal, az Autodesk jóvoltából.

Az Autodesk SketchBook Mobile alkalmazás már elérhető az App Store webhelyén. Az új, professzionális festő- és rajzolóalkalmazás vázlatkészítő eszközök egész sorát kínálja, amelyet kimondottan az iPhone és az iPod touch készülékekhez terveztek. Hasonló felépítésű, mint az Autodesk SketchBook Pro festő- és rajzolószoftver, így az asztali alkalmazással megegyező funkcióválasztékot biztosít. A digitális ceruzák, tollak, jelölőtollak és festékszóró pisztolyok kombinációjával, valamint a művészbarát, mozdulatokon alapuló kezelőfelület segítségével a felhasználók bármit létrehozhatnak a gyors vázlatoktól egészen a nyomtatásra kész műalkotásokig.

„Az új alkalmazás rendkívül kifinomult módon képes szimulálni a nyomásérzékenységet, így a változó vastagság és átlátszóság segítségével új szintre emeli a mobil rajzolást.” – nyilatkozta a piacra lépés kapcsán Susan Murtaugh, grafikusművész.

A SketchBook Mobile alkalmazás legfontosabb jellemzői
– a rajzok akár hat fóliát is tartalmazhatnak
– a szoftver 25, előre beállított ecsettel és teljes mértékben testre szabható ecsetbeállításokkal rendelkezik
– a testre szabható színminták és az RGB-csúszkákkal kiegészített színkerék gyakorlatilag korlátlan színpalettát nyújtSzólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle