Connect with us

Hirdetés

technokrata

Digitális TV, új ADSL sávszélességek az Interware-től

Kütyük

Digitális TV, új ADSL sávszélességek az Interware-től

Internet + telefon + tévé, akár HD-s adásokkal is.

Tévézés IP alapokon
A digitális TV szolgáltatás az ADSL technológia segítségével érkezik az ügyfélhez. Az adás megállítható, visszatekerhető, külön eszköz (videomagnó, DVD felvevő) nélkül rögzíthető. Az elektronikus műsorkalauz segítségével könnyen, gyorsan kikereshető a több mint 80 csatornából – közöttük 5 HD – a néznivaló. A cég 3 alapcsomagba szervezve indítja a szolgáltatást, valamint 9 tematikus csomagot is kínál. Az induló „Start” csomag, amely 24 csatornát tartalmaz, 2.500 Ft-ért előfizethető. A „Family” csomag 48, a „Total” pedig 62 csatornát foglal magába.

A szolgáltatás igénybevételéhez szükség van set-top boxra is. Az elsőt a szolgáltatás ára tartalmazza, további kettő havi néhány száz forintért bérelhető. Már induláskor elérhető a folyamatosan bővülő film választékot nyújtó online videotéka szolgáltatás, mellyel kevesebb mint 500 Ft-ért kölcsönözhető egy mozifilm.

ADSL csomagok és telefon
Az IPTV indulásával párhuzamosan a vállalat 3 új ADSL csomagot is bevezet. Az 5, 10, 15 Mbps csomagok mellett az Interware megtartotta korábbi csomagjait is, így kínálatában a belépő szintű 1 Mbps csomag is elérhető. A teljes csomagkínálat mind meglévő, mind új és szolgáltatót váltó előfizetők számára elérhető, különböző árkonstrukciókban.

Az Interware a szolgáltatás bevezetésekor elindítja Internet+TV (double play) és Internet+TV+Telefon (triple Play) csomagjait. Mindkét csomag valamennyi – régi és új – ADSL sávszélesség mellett elérhető. A csomagokban található telefonszolgáltatás többféle lehet. Attól függően, hogy az ügyfél milyen ADSL-t használ, telefonálhat az interneten számítógépe, vagy asztali készülék segítségével (VoIP), de használhatja meglévő alaphálózati előfizetését (CPS) is. A kapcsolódó tarifacsomagok esetében lehetőség van a telefonszám megtartására.

Az Internet+TV csomag 5.000 Ft-tól, az Internet+TV+Telefon csomag pedig 5.700 Ft-tól előfizethető.

Fejlesztések
A válság ellenére nagyszabású beruházásokat hajt végre a vállalat. Gyakorlatilag a teljes telefonos infrastruktúra meg fog újulni ebben az évben. Teljesen új számlázó rendszert vezettek be, és korszerű főközpontot állítanak üzembe még az év vége előtt.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés