Connect with us

technokrata

Digitális TV, új ADSL sávszélességek az Interware-től

Kütyük

Digitális TV, új ADSL sávszélességek az Interware-től

Internet + telefon + tévé, akár HD-s adásokkal is.

Tévézés IP alapokon
A digitális TV szolgáltatás az ADSL technológia segítségével érkezik az ügyfélhez. Az adás megállítható, visszatekerhető, külön eszköz (videomagnó, DVD felvevő) nélkül rögzíthető. Az elektronikus műsorkalauz segítségével könnyen, gyorsan kikereshető a több mint 80 csatornából – közöttük 5 HD – a néznivaló. A cég 3 alapcsomagba szervezve indítja a szolgáltatást, valamint 9 tematikus csomagot is kínál. Az induló „Start” csomag, amely 24 csatornát tartalmaz, 2.500 Ft-ért előfizethető. A „Family” csomag 48, a „Total” pedig 62 csatornát foglal magába.

A szolgáltatás igénybevételéhez szükség van set-top boxra is. Az elsőt a szolgáltatás ára tartalmazza, további kettő havi néhány száz forintért bérelhető. Már induláskor elérhető a folyamatosan bővülő film választékot nyújtó online videotéka szolgáltatás, mellyel kevesebb mint 500 Ft-ért kölcsönözhető egy mozifilm.

ADSL csomagok és telefon
Az IPTV indulásával párhuzamosan a vállalat 3 új ADSL csomagot is bevezet. Az 5, 10, 15 Mbps csomagok mellett az Interware megtartotta korábbi csomagjait is, így kínálatában a belépő szintű 1 Mbps csomag is elérhető. A teljes csomagkínálat mind meglévő, mind új és szolgáltatót váltó előfizetők számára elérhető, különböző árkonstrukciókban.

Az Interware a szolgáltatás bevezetésekor elindítja Internet+TV (double play) és Internet+TV+Telefon (triple Play) csomagjait. Mindkét csomag valamennyi – régi és új – ADSL sávszélesség mellett elérhető. A csomagokban található telefonszolgáltatás többféle lehet. Attól függően, hogy az ügyfél milyen ADSL-t használ, telefonálhat az interneten számítógépe, vagy asztali készülék segítségével (VoIP), de használhatja meglévő alaphálózati előfizetését (CPS) is. A kapcsolódó tarifacsomagok esetében lehetőség van a telefonszám megtartására.

Az Internet+TV csomag 5.000 Ft-tól, az Internet+TV+Telefon csomag pedig 5.700 Ft-tól előfizethető.

Fejlesztések
A válság ellenére nagyszabású beruházásokat hajt végre a vállalat. Gyakorlatilag a teljes telefonos infrastruktúra meg fog újulni ebben az évben. Teljesen új számlázó rendszert vezettek be, és korszerű főközpontot állítanak üzembe még az év vége előtt.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák