Connect with us

technokrata

A Gollam dal sztárja az idei Hangfoglaláson

Kütyük

A Gollam dal sztárja az idei Hangfoglaláson

Emiliana Torrini koncertjével kezdődik a Vodafone Hangfoglalás.

Idén is megrendezik, immáron negyedik alkalommal Közép-Kelet-Európa legnagyobb hangszeres demonstrációját Vodafone Hangfoglalás Zenei Kiállítás és Klubfesztivál néven. Az október 2-től 4-ig tartó esemény koncertjeinek négy város nyolc helyszíne ad otthont, a hangszer- illetve hangtechnikai kiállítás pedig a SYMA Sport- és Rendezvénycsarnok 8.000 négyzetméterén várja a látogatókat. Az idei Hangfoglalás vendégországa Izland, sztárfellépője pedig Emiliana Torrini énekesnő.

Október 2-án, Emiliana Torrini lép fel a Művészetek Palotájában, az ő koncertjével kezdődik a Vodafone Hangfoglalás Zenei Kiállítás és Közép-Kelet Európai Klubfesztivál. A világsztár énekli A Gyűrűk Ura – A két torony című filmben szereplő Gollam dalát, és Torrini a szerzője Kylie Minogue Slow című Grammy-díjas slágerének is. Utolsó lemeze és a Jungle Drum című dala számos európai országban a slágerlisták élén szerepel. A Müpán kívül az A38 Hajón, a Corvintetőn, a Gödör Klubban, a Budapest Jazz Klubban, a debreceni Kölcsey Központban, a veszprémi Expresszó Klubban és a miskolci Ifjúsági Házban lépnek fel a térség legizgalmasabb bandái, köztük számos magyar zenekar. Rajtuk kívül további izlandi zenekarokat is láthat a Hangfoglalás közönsége.

A Hangfoglalás másik fele a SYMA Sport- és Rendezvénycsarnokban zajlik, itt a hangszer-, a hang-, a fény-, a színpad- és stúdiótechnikai kiállítás kápráztatja el a látogatókat 8.000 négyzetméteren. Több tízezer hangszer, köztük pengetős, billentyűs, fúvós és ütős kerül kiállításra, legtöbbjük ki is próbálható. A korábbiakkal ellentétben kizárólag az ´A´ csarnokban lesznek a hangszercsodák, a 150 zenei program illetve koncert a ´C´ csarnokban felállított négy színpadon kap helyet.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle