Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Gollam dal sztárja az idei Hangfoglaláson

Kütyük

A Gollam dal sztárja az idei Hangfoglaláson

Emiliana Torrini koncertjével kezdődik a Vodafone Hangfoglalás.

Idén is megrendezik, immáron negyedik alkalommal Közép-Kelet-Európa legnagyobb hangszeres demonstrációját Vodafone Hangfoglalás Zenei Kiállítás és Klubfesztivál néven. Az október 2-től 4-ig tartó esemény koncertjeinek négy város nyolc helyszíne ad otthont, a hangszer- illetve hangtechnikai kiállítás pedig a SYMA Sport- és Rendezvénycsarnok 8.000 négyzetméterén várja a látogatókat. Az idei Hangfoglalás vendégországa Izland, sztárfellépője pedig Emiliana Torrini énekesnő.

Október 2-án, Emiliana Torrini lép fel a Művészetek Palotájában, az ő koncertjével kezdődik a Vodafone Hangfoglalás Zenei Kiállítás és Közép-Kelet Európai Klubfesztivál. A világsztár énekli A Gyűrűk Ura – A két torony című filmben szereplő Gollam dalát, és Torrini a szerzője Kylie Minogue Slow című Grammy-díjas slágerének is. Utolsó lemeze és a Jungle Drum című dala számos európai országban a slágerlisták élén szerepel. A Müpán kívül az A38 Hajón, a Corvintetőn, a Gödör Klubban, a Budapest Jazz Klubban, a debreceni Kölcsey Központban, a veszprémi Expresszó Klubban és a miskolci Ifjúsági Házban lépnek fel a térség legizgalmasabb bandái, köztük számos magyar zenekar. Rajtuk kívül további izlandi zenekarokat is láthat a Hangfoglalás közönsége.

A Hangfoglalás másik fele a SYMA Sport- és Rendezvénycsarnokban zajlik, itt a hangszer-, a hang-, a fény-, a színpad- és stúdiótechnikai kiállítás kápráztatja el a látogatókat 8.000 négyzetméteren. Több tízezer hangszer, köztük pengetős, billentyűs, fúvós és ütős kerül kiállításra, legtöbbjük ki is próbálható. A korábbiakkal ellentétben kizárólag az ´A´ csarnokban lesznek a hangszercsodák, a 150 zenei program illetve koncert a ´C´ csarnokban felállított négy színpadon kap helyet.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés