Connect with us

technokrata

Megnyitotta kapuit az IT Academy

Kütyük

Megnyitotta kapuit az IT Academy

Főként a gyakorlati, mindennapi munkában hasznosítható ismeretekre fekteti a hangsúlyt a nemrég alakult IT Academy felsőoktatási intézmény, amely szoftverfejlesztés mellett online marketinges képzést is kínál az érdeklődők számára.

Az IT szakma speciális igényeit kielégítő szakmai képzéseket nyújtó államilag akkreditált felnőttképzési intézmény nyitotta meg kapuit a nyáron. Az IT Academy céljául tűzte ki, hogy képzéseivel növelje az értékes tudással rendelkező szakemberek számát a piacon.

A technológia jellegű szoftverfejlesztői képzések mellett államilag akkreditált online marketing képzési programot is indított a nemrég alakult intézmény. Pár Krisztina ügyvezető igazgató elmondta, hogy tanterveiket a piac igényei alapján állították össze, és nagy hangsúlyt fektettek a gyakorlati, mindennapi munkában hasznosítható ismeretekre, de a képzési programok állami akkreditációjára is kiemelt figyelmet fordítanak. A képzéseket nem csak professzionális szakemberek, hanem pályakezdők számára is nyitottak. Az IT Academy az oktatás mellett segíteni is akarja a képzéseken résztvevőket az elhelyezkedésben. Mindemellett szakemberek számára tréningeket is szerveznek

„Online marketing specialista képzésünket a marketing szakma mellett a KKV szektor vezetőinek is ajánljuk” – mondta Pár Krisztina. A képzésekre folyamatosan lehet jelentkezni, mivel a csoportok folyamatosan indulnak. A vállalatok számára előnyt jelenthet, hogy akár a cégek telephelyén is megtarthatóak a tanfolyamok. Az IT Academy egy éven belül meghatározó pozíciót kíván betölteni az IT oktatási piacon és reményei szerint több szoftver disztribútor vizsgaközpontjává válhat.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák