Connect with us

technokrata

HTC Tattoo: high-tech tetoválás

Kütyük

HTC Tattoo: high-tech tetoválás

A HTC lerántotta a leplet a vadonatúj Tattoo készülékről.

Az Adroid-alapú újdonság mindenki számára elérhetővé teszi a széles körű testreszabhatóságot. A trendi külsejű telefon minden szempontból személyre szabható a hardvertől kezdve az alkalmazásokon át a tartalomig, így a tulajdonos kifejezheti önmagát, és megteremtheti a saját egyedi mobil élményét.

˝Mindenki olyan telefont szeretne, ami kifejezetten neki készült. A Tattoo a HTC Sense technológiával együtt lehetővé teszi bárki számára, hogy könnyen kialakítsa a saját különleges mobil élményét˝ – mondta el Peter Chou, a HTC vezérigazgatója. ˝A HTC Tattoo az egyszerű, ám mindenre kiterjedő testreszabhatóságnak köszönhetően biztosítja, hogy az emberek a legkellemesebb és legmegfelelőbb mobil élményt alakíthassák ki maguknak˝.

A HTC Tattoo a második telefon, ami tartalmazza a HTC Sense-t. A technológia célja az emberek középpontba helyezése azáltal, hogy egyszerűbbé és természetesebbé válik a telefon működése. Az élmény három alapvető elvre épül, melyeket az emberek életének és kommunikációjának megfigyelése során alakítottak ki: Make it Mine (Önmagadra szabva), Stay Close (Maradj közel), Discover the Unexpected (Fedezd fel a váratlan dolgokat).

A HTC Tattoo segítségével az életünkben fontos szerepet játszó emberek közelében maradhatunk, mivel integrálja a kommunikációt és az alkalmazásokat, beleértve a telefonhívásokat, e-maileket, szöveges üzeneteket, fotókat és állapotfrissítéseket, egyetlen összevont nézetben, innovatív és szórakoztató élményt nyújtva.

A HTC Tattoo kicsi és kompakt, kényelmesen illik a kézbe, vagy a zsebbe. A vásárlók bizonyos országokban megtervezhetik és megvásárolhatják a saját egyedi telefonborításukat, vagy válogathatnak a népszerű minták közül. Így mindenki megváltoztathatja a telefonja külsejét, hogy az a hangulatát vagy a saját egyedi ízlését fejezze ki.

A HTC Tattoo tartalmazza a Google mobil szolgáltatásait: a Google Maps-et, a keresést, a Google Mail, valamint az Android Marketet, ahonnan a felhasználók több ezer népszerű alkalmazást és játékot tölthetnek le. A telefonban számos hardveres extra is megtalálható, például a 3,2 megapixeles kamera, a 3,5 milliméteres audio csatlakozó és a microSD kártyával bővíthető memória.

A HTC Tattoo-t október elejétől lehet megvásárolni Európában, a világ többi piacára pedig a következő hónapokban érkezik a készülék.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák