Connect with us

technokrata

Fehérben hódít a 32 GB-os új iPhone

Kütyük

Fehérben hódít a 32 GB-os új iPhone

Országszerte kapható a 32 GB-os fehér iPhone 3GS.

Pénteken a korábbiakhoz képest jelentősen nagyobb szállítmány érkezett a 32 GB-os fehér színű iPhone 3GS készülékből – adta hírül a T-Mobile. A nagyobb mennyiségre tekintettel a fehér 32 GB-os iPhone 3GS országszerte minden olyan üzletben megvásárolható lesz, ahol az iPhone 3G is kapható.

Pénteken megkezdődött a készlet szétosztása az üzletekbe, és a készülék e hét végéig országszerte folyamatosan kerül forgalomba. Emellett a a fehér 32 GB-os iPhone 3GS mostantól a http://iphone.t-mobile.hu oldalon is megvásárolható. A várólistán szereplő, ezt a típust igénylő vásárlókat a T-Mobile személyesen is értesíti.

A további iPhone 3G típusokból (16 GB-os fehér és fekete, 32 GB-os fekete) változatlanul hiány van, ezért a T-Mobile azt kéri, hogy az értesítésig minden érintett legyen türelemmel. A felsorolt típusok esetén a T-Mobile továbbra is azt javasolja, hogy a készüléket vásárolni szándékozók az értékesítésre kijelölt üzletekben jelezzék igényüket. Az iPhone 3GS-re vonatkozó aktuális üzletlista és az iPhone 3GS készülékkel, valamint az árakkal kapcsolatos további információk a http://iphone.t-mobile.hu oldalon találhatók.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle