Connect with us

technokrata

Miért robbannak fel az Iphone-ok?

Kütyük

Miért robbannak fel az Iphone-ok?

Az Apple szerint a felhasználó a hibás.

Nemrég több beszámoló is érkezett olyan Apple telefonokról, amelyek látszólag minden ok nélkül felrobbantak. A Steve Jobs által alapított cég első nyilatkozata szerint az akkumulátorok a ludasak. Mivel azonban a Franciaországban több helyen is előfordult jelenség komoly balesetet is okozhat, gyors választ kell(ett) találni a robbanások okára.

Ez pedig az Apple szerint egy, a vállalattól független „külső erő”. A Macintosh gyártója úgy vélekedett, hogy a robbanásokat valószínűleg a felhasználók gondatlan mobiltelefon-használata idézte elő. Az Iphone elejtése, dobálása sérüléseket okoz a kis készülékekben, és ez vezethet aztán egy esetleges detonáció bekövetkeztéhez. Az Apple szerint nem is az akkumulátor tehető felelőssé; a robbanásokat mindig a képernyő eltörése előzi meg.

Mindazonáltal érdemes megjegyezni, hogy a jelenséget tapasztaló Apple-rajongók egyöntetűen állítják: semmilyen, a telefonra nézve fizikailag ártalmas dolgot nem tettek. Néhány Iphone-tulajdonos pedig arról számolt be, hogy a készülék csak feküdt az asztalon, amikor hirtelen, váratlanul felrobbant. Így érthető módon az érintőképernyős kommunikációs eszköz francia vásárlói mérgesek a vállalatra, mivel úgy érzik, hogy az őket hibáztatja a jelenség felbukkanásáért.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek