Connect with us

technokrata

Depo.hu – megújult Magyarország első online piactere

Kütyük

Depo.hu – megújult Magyarország első online piactere

Az arculat mellett az üzemeltetők a felhasználói felületet is újragondolták, emellett egy, a piacon már bizonyított keresőmotort integráltak az oldalba.

Megújult Magyarország első online piactere, az idén tíz éves Depo.hu. Az új design, a logó és a zöld-narancs színek frissebb, lendületesebb megjelenést adtak az oldalnak, emellett a honlap letisztultabb, áttekinthetőbb lett, így könnyebb navigációt biztosít. Az új oldalon a felhasználói igényeknek megfelelően hangsúlyeltolódás is megfigyelhető.

„A kínálatunkban ma már több mint 250 forgalmazó közel 200 ezer ajánlata található meg. Ugyan a legtöbben eddig elsősorban a számítástechnikai és műszaki cikkek gyűjtőhelyeként ismerték az oldalt, és a korábbi főoldal is ezt a látszatot keltette, a forgalom egyre nagyobb részét a termékskála tudatos bővítését reprezentáló új kategóriák – mint például a Lakberendezés, a Ruházat és kiegészítők, az Egészség és szépség vagy akár az Élelmiszer – adják. Ezeket a megújult Depo.hu-n még hangsúlyosabban jelenítjük meg, megkönnyítve a felhasználóknak a termékek elérését.” – mondta Szabari László, a Hírek Média Depo.hu üzletágának igazgatója.

A piactér így – túllépve kezdeti profilján – univerzális áruházzá alakult, amely amellett, hogy kényelmes és gyors böngészést tesz lehetővé a felhasználók számára, az árak összehasonlítására is kiváló eszközt kínál. Az áruházban ugyanis jelenleg egy termékre átlagosan 2-3 különböző ajánlat jut.

Árfigyelő és szolgáltatáskereső
Az üzemeltetők a Depo.hu frissítése során hasznos kiegészítő szolgáltatásokat is integráltak az oldalba. Így a fotókidolgozó helyek mellett a legkülönbözőbb szervizek – a laptopszerviztől a klímáson át a mosógépszerelőig – elérhetőségei is megtalálhatók a weblapon. A legkedvezőbb ajánlatok, akciók kiemelése és az árfigyelő szolgáltatás (a látogató e-mailértesítőt kérhet arról, ha a választott termék ára egy adott összeg alá megy) segítségével a felhasználók – a rendkívül széles kínálat ellenére is – könnyen rátalálhatnak a legkedvezőbb lehetőségekre.

A termékek közti böngészést a miner.hu vertikális keresőszolgáltatás motorjának integrálása segíti. „Az oldalon már mintegy 200 ezer ajánlat szerepel, így a hatékony keresés biztosításához már összetett algoritmusokra van szükség. A Depo.hu megújulásával egy időben a miner.hu is funkcióbővítési lehetőségeket keresett, így kölcsönösen előnyös stratégiai együttműködést kötöttünk. Ők az adatbázisunk felhasználásával kiterjesztették a kategóriák körét, ennek köszönhetően az eddig elsősorban blog- és fórumkeresőként ismert oldalon már termékek is kereshetőek. Számunkra pedig egy, már a piacon is bizonyított profi partner működteti a keresőt, és a fejlesztési idő is jelentősen lerövidült” – magyarázta az együttműködés hátterét Szabari.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle