Connect with us

technokrata

Ingyenes IT továbbképzés

Kütyük

Ingyenes IT továbbképzés

A tanuló portál közhasznú és társadalmi munkán alapszik.

Az internetes közösségi portálok rugalmas internetes felületet biztosítanak azoknak a felhasználóknak, akiknek érdeklődési köre megegyezik. Lehetőséget biztosítanak számukra, hogy virtuális közösségekben megosszák egymással véleményüket, információkat gyűjtsenek, és mindemellett közösen új termékeket vagy szolgáltatásokat fejlesszenek ki (Peer Production). A továbbképzési ajánlatok kifejlesztői is előszeretettel alkalmazzák ezeket az információs és kommunikációs csatornákat. A Learnpedia kimondottan az IT-továbbképzésekre szakosodott: az egyedi internetes tanulóközösségben az érdeklődők ingyenes tanfolyam-ajánlatokkal találkozhatnak és a Peer Production szakterületével kapcsolatos ismereteiket másokkal is megoszthatják. A tanuló portál közhasznú és a Wikipédiához hasonlóan társadalmi munkán alapszik, ezért minden online-tanulás és a különböző szoftvertermékek felhasználása is ingyenesen áll a felhasználók rendelkezésére.

A tanulóportál augusztus második felétől számos kelet-európai országban elindult. „A továbbképzési lehetőségek iránti igény Magyarországon főként az IT területén különösen magas, éppen ezért meggyőződésünk, hogy ajánlatunkat az országban nagy érdeklődéssel fogadják majd.” – mondta Christian Mars, a „Learnpedia Nonprofit Kft.” alapítója. A képzési lehetőségeket az érdeklődők anyanyelvükön olvashatják majd; a tanulóportál eleinte magyar, román, bolgár, lengyel, cseh, szlovák és szlovén nyelveken érhető el. A felhasználók a tanfolyamokat még az idén további nyelveken is olvashatják.

Közvetlenül a tanulóportál elindítása után a felhasználók részt vehetnek egy Microsoft Office 2007-es, a Microsoft Word, Excel, Powerpoint, Outlook és OneNote alkalmazásokat ismertető tanfolyamon. További tanfolyam-lehetőségek vannak előkészületben, ezek azonban csak 2009 utolsó negyedévére várhatóak. Minden tanfolyam két hónapig tart, amelyeket két hónapos szünet követ.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp