Connect with us

technokrata

Ilyen Nokia eddig még nem volt!

Kütyük

Ilyen Nokia eddig még nem volt!

Megérkezett a Nokia Booklet 3G.

A mobil iparágban eltöltött több mint 25 évnyi idő után, a Nokia a Windows-alapú Nokia Booklet 3G-vel a személyi számítógépek világába is átülteti a mobilitásban megszerzett tapasztalatait és tudását. Az Intel Atom processzorral rendelkező Nokia Booklet 3G teljesítménye meggyőző, az akár 12 órás akkumulátor üzemidőnek köszönhetően, így a felhasználóknak nem kell magukkal vinniük a hálózati tápkábelt ahhoz, hogy dolgozni tudjanak a készüléken. Az új, 1,25 kilogrammos, kicsit több mint 2 centiméter vastag mini-laptop egy teljes értékű személyi számítógép felhasználói élményét kínálja egy ultra-könnyű alumínium házban elrejtve, ezenkívül megvan benne minden, amit elvárhatunk a világ vezető mobileszköz gyártójától. Csatlakozási lehetőségek tárházával – beleértve a 3G/HSPA-t és a Wi-Fi-t is – nagy sebességű internet hozzáférést biztosít a felhasználóknak, többek között a Nokia Ovi szolgáltatások széles választékához.

˝Egyre nő azok száma, akiknek a személyi számítógépek teljes funkcionalitására van szükségük a mobilitás minden előnyével ötvözve˝ – mondta el Kai Oistamo, Nokia készülékekért felelős executive alelnöke. ˝Eddig is az emberek összekapcsolásán dolgoztunk, így a Nokia Booklet 3G egy logikus továbblépés számunkra. A Nokia mobilitás terén meglévő tapasztalatára alapozva, a kiemelkedő akkumulátor üzemidővel, a prémium kivitelezéssel és a számos csatlakozási lehetőséggel valami igazán lenyűgözőt alkotunk. Mindeközben pedig „közösségibbé”, személyesebbé és hasznosabbá tesszük a személyi számítógépet˝.

A mini-laptop többek közt HDMI porttal is rendelkezik, továbbá megtalálható benne egy webkamera a videohívásokhoz, beépített Bluetooth és egy könnyen hozzáférhető SD kártyaolvasó is. Ezek mellett egy 10 colos HD ready kijelző, valamint Ovi Térképekkel működő A-GPS szolgáltatás is erősíti a Nokia Booklet 3G-t, így másodpercek alatt meghatározza a felhasználó pozícióját. A készülék az Ovi szolgáltatások tárházát kínálja, legyen szó több milliónyi zeneszám hozzáféréséről, vagy lejátszásáról a Nokia Music Store-on keresztül, vagy az Ovi Suite elérésről, mellyel egyszerűen szinkronizálható a Nokia okostelefon a mini-laptoppal, majd pedig az internetre.

További információk a technikai specifikációkkal, piaci megjelenéssel, árazással kapcsolatban a Nokia Worldön szeptember 2-án kerülnek nyilvánosságra.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle