Connect with us

technokrata

Válság? Ugyan már, a luxusmobilokat viszik mint a cukrot!

Kütyük

Válság? Ugyan már, a luxusmobilokat viszik mint a cukrot!

Jól fogynak a vagyont érő luxus telefonok Budapesten.

Válság ide, válság oda viszik az egymillió forintos TAG Heuer luxustelefonokat a magyarok. A budapesti Andrássy úti üzletben csak a nyáron közel 30 Meridiist talált gazdára. A különleges mobiltelefonokkal idén rukkolt elő az eddig elsősorban kivételes minőségű óráiról ismert TAG Heuer cég. Ez a világ első olyan mobil készüléke, melyet egy svájci luxus óragyár állít elő: a milliós készülékeket tehát olyan gondossággal tervezték és szerelték össze, ahogy azt egy patinás svájci óragyártól megszokta a világ.

A telefon jellegzetessége a kettős kijelző és a TAG Heuer gomb. Ez utóbbi lehetővé teszi, hogy gazdája akár egy fontos tárgyaláson is egyetlen mozdulattal, diszkréten ellenőrizze az időt, és kezelje bejövő hívásait. A készülék a gomb érintésére udvariasan tájékoztatja a hívót, hogy tulajdonosa e percben elfoglalt. A telefon tetején elhelyezett második, OLED technológiájú kijelző az időt mutatja.

A készülék maga olyan speciálisan fényezett, rozsdamentes acélból készült, ami még a fémérzékenységben szenvedőkből sem vált ki allergiás reakciót. Az előlapján lévő kijelzőt egyetlen 60,5 karátos zafír-üveg védi, olyan kemény, hogy megkarcolni is csak gyémánttal lehetne. Az elvárt minőség garantálására a gyártásban egy sor új technológiát kellett bevezetni, a 430 darab alkatrész pedig szükségessé teszi, hogy minden egyes készüléket képzett szakember, kézzel szereljen össze.

A TAG Heuer azonban nemcsak a férfiakra gondolt: a Meridiist női modelljét 2.256 csiszolt gyémánt ékesíti (6,54 karát). A Meridiistet a világon az elsők között Budapesten, a luxusboltokkal benépesülő Andrássy úti TAG Heuer butik kezdte forgalmazni, és ez a jelek szerint jó döntés volt a cég részéről, hiszen a magyarok láthatóan értékelik a nem mindennapi luxuscikket.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp