Connect with us

technokrata

T-Mobile – az én reklámom

Kütyük

T-Mobile – az én reklámom

Országos TV-csatornákon is látható lesz a T-Mobile reklámfilm-készítő pályázatán győztes mobilinternetes reklámfilm.

Augusztus 20. és augusztus 31. között három országos TV-csatornán, az RTL Klubon, a TV2-n és az m1-en is látható lesz a T-Mobile reklámfilm-készítő pályázat győztes filmje. Az 1 perces reklámfilm a márciusban ˝Én reklámom˝ címmel meghirdetett pályázatra készült, és a T-Mobile szélessávot népszerűsíti.

Az augusztus 20-ától látható spot Imrei Szilárd főiskolás alkotása, és újszerűen, egyszerű animációs eszközökkel, rajzolt figurákkal, egy gyerek szemszögéből mutatja be a mobilinternet előnyeit és lehetőségeit. A film alkotója és a T-Mobile egyaránt úgy érzi, hogy a reklámfilm annak megközelítési módja és a megszokottól eltérő vizuális megoldásai miatt különleges színfoltot jelent majd a televízióban.

A T-Mobile az ˝Én reklámom˝ pályázatot 2009. március 30-án írta ki, melynek témája a ˝T-Mobile szélessáv, az én internetem˝ volt. A 18. életévüket betöltött pályázók május végéig nevezhettek úgy, hogy az elkészült 15-60 másodpercnyi alkotást a verseny kapcsán létrehozott www.enreklamom.hu című weboldalra feltöltötték.

A pályázatra elkészült alkotások száma messze meghaladta a várakozásokat, több mint 330 értékelhető pályamunka érkezett. Az ezeket elbíráló öttagú zsűri tagjai Herendi Gábor filmrendező-producer, Winkler Nóra televíziós műsorvezető, Szigeti Péter, a Kreatív szaklap főszerkesztője, Langsteiner Marianne, a T-Mobile marketingigazgatója, valamint Liptay Gabriella, a T-Mobile kommunikációs vezetője voltak. A szakmai szempontok alapján kiválasztott legjobb alkotást Imrei Szilárd készítette, aki így a fődíj, az 1 millió forint értékű FHB-bankkártya boldog tulajdonosa lett.

A zsűri a sok értékes pályaműre tekintettel további két különdíj odaítéléséről is döntött. A ˝Legjobb geg˝ különdíjat az ˝Egy apró dolog, ami megnyitja a világot˝ című film készítője, Szabó Péter kapta, a ˝Legjobb szereplő˝ különdíjat pedig Sebestyén Gábor kapta hiteles alakításának elismeréséül. A közönségdíj nyertesei, Plesoczki IsTVán és Balázs Máté, egy-egy 200 ezer forint értékű bankkártyát vihettek haza.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle