Connect with us

technokrata

Íme az év környezetbarát mobilja

Kütyük

Íme az év környezetbarát mobilja

Az LG bejelentette, hogy a 2009-es EISA díjátadáson négy díjat nyert.

Az LG négy kategóriában került az élre: az SL8000 kapta a 2009/2010-es év legjobb értéket képviselő LCD televíziójának díját, a BD390 nyerte el a 2009/2010-es év legjobb értéket képviselő Blu-Ray lejátszójának díját, a HB954PB lett a 2009/2010-es év legjobb európai házimozirendszere, az LG Arena pedig a 2009/2010-es év legjobb európai környezetbarát mobiltelefonja. A díjakat a berlini IFA kiállításon, 2009. szeptember 4-én adják át.

˝A díj elnyerése hitelt érdemlően megerősíti az LG elkötelezettségét a fenntartható működés mellett˝ – nyilatkozta Dr. Skott Ahn, az LG Mobile vezérigazgatója. ˝A 2009/2010-es év európai környezetbarát mobiltelefonja díj elnyerése ösztönzést jelent számunkra, és folytatjuk azon stratégiánkat, amellyel egyensúlyt teremtünk az ügyfélérték növelésének előtérbe helyezése és a környezet megóvása között. Célunk, hogy európai vásárlóinknak az elérhető legjobb technológiát nyújtsuk, a leginkább környezetbarát módon˝.

Az EISA (European Imaging and Sound Association) a multimédiával foglalkozó legnagyobb európai magazinok szerkesztőit tömöríti, tagjai között 19 ország 50 szakmagazinja szerepel. Az EISA-tag magazinok főszerkesztői minden év júniusában találkoznak, hogy eldöntsék, az elmúlt év során kiadványaikban elemzett termékek közül melyek érdemlik meg az áhított EISA-díjakat.

A nemrégiben már egy iF kommunikációs formatervezési díjat is bezsebelt LG Arena a cég prémium kategóriás mobiltelefonja, mely keskeny formáját és érintőképernyőjét az LG egyedi S-Class kezelőfelületével ötvözi. Az EISA nem az idei évben ismerte el először díjakkal az LG innovációs tevékenységét. A vállalat 2006-ban és 2007-ben is három-három díjat vihetett magával. Az idei díjak kapcsán az EISA a következőket állapította meg az LG Arena telefonjával kapcsolatban:

˝Az LG ARENA nemcsak megjelenésében lenyűgöző, hanem a teljeskörű szolgáltatásokat nyújtó mobiltelefonok közül a piacon elérhető ˝legzöldebb˝ készülék. Az LG Arena környezetbarát csomagolásával ott van a legjobbak között, alkatrész- és anyaghasználatával pedig mércét állít, állapítja meg a SIMS Recycling elemzése. A szépség és az intelligencia együttesével az LG Arena egy valóban ˝zöld˝ mobiltelefon˝.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle