Connect with us

technokrata

Hősködik a Vodafone

Kütyük

Hősködik a Vodafone

HTC Hero a hazai Vodafone-nál.

A mai naptól a magyarországi mobiltelefon szolgáltatók közül elsőként a Vodafone-nál kapható a HTC Hero készülék. A Vodafone 200 Plus csomagban, két hónap díjmentes MobilWeb Medium opcióval, két év hűségidővel vásárolható meg a készülék, 99.900 forintos áron. A Herot a HTC Sense technológia emeli ki a többi Androidos készülék közül, melynek célja az emberek középpontba helyezése azáltal, hogy egyszerűbbé és természetesebbé teszi a telefon működését.

A június végén bejelentett HTC Hero kivitelezése tartós, többek között az ujjlenyomatoknak ellenálló felületnek köszönhetően, mely a korábbinál jobban ellenáll a szennyeződéseknek. Elsőként az iparágban a fehér HTC Hero rendelkezik teflonborítással, melynek eredménye egy tökéletesített, tartós, ám tapintásra mégis lágy felület.

3,2 colos kijelzőjével a HTC Hero készüléket webes, multimédiás és egyéb tartalmak fogyasztására optimalizálták, ám sikerült megtartani a kis méretet és tömeget, így kényelmesen illik a kézbe. Hardveres extrák széles skáláját vonultatja fel a telefon: GPS, digitális iránytű, gyorsulásmérő, 3,5 milliméteres sztereó jack csatlakozó, 5 megapixeles, autofókuszos kamera és microSD kártyával bővíthető memória teszi teljessé a listát. A HTC Hero-n található egy dedikált kereső gomb is, mely többet kínál, mint alapszintű keresést, és természetesebb, az összefüggésekre koncentráló lehetőségeket kínál. Ennek segítségével kereshetünk Twitteren, a telefonkönyvben a kapcsolatok között, a mailboxban a levelek között, vagy a Hero bármely más alkalmazásában.

A Sense, mely a HTC Hero modellben debütál, és amely ezt követően minden új készüléken elérhető lesz, három alapelvet követ: Make it Mine (Önmagadra szabva), Stay Close (Akikről mindent tudni akarsz) és Discover the Unexpected (Élvezd a meglepetéseinket).

Az elv – a gyártó szerint – azt hangsúlyozza, hogy HTC telefonunk nekünk készült, általunk. A HTC arra bátorítja a felhasználót, ő maga szabja meg, miként szeretné elérni az életében fontos szerepet játszó embereket vagy a telefonjában található tartalmakat a számára legkényelmesebb módon. Ez egyesek számára azt jelenti, hogy egy pillanat alatt átlátható widgetek kerüljenek a kezdőképernyőre, amelyek olyan tartalmakat jelenítenek meg, mint a Twitter bejegyzések vagy az időjárás, míg mások az üzlethez kapcsolódó információkhoz akarnak gyors hozzáférést: a levelekhez, a naptárhoz vagy a világórához. A HTC újdonsága a ˝scenes˝ (alkalmak) elnevezésű új profil-beállítási lehetőség, melynek segítségével különféle testreszabott tartalom-profilokat hozhatunk létre egyes funkciókra vagy időszakokra.

Manapság az életünkben szereplő emberekkel való kapcsolattartás azt jelenti, hogy számos kommunikációs csatornát és alkalmazást kezelünk egyszerre: telefonhívásokat, e-maileket, SMS-eket, képeket, állapotfrissítéseket stb. A HTC Sense új megközelítést képvisel azáltal, hogy ezeket a kommunikációs csatornákat integrálja egyetlen nézetben, melynek segítségével még közelebb maradhatunk a számunkra fontos emberekhez. A HTC Sense segítségével barátaink Facebook fotói és állapotfrissítései a Flickr fotóival együtt szerepelnek az SMS-eik, e-mailjeik és híváslistájuk mellett, egyetlen nézetben.

Életünk számos élményét megtapasztalni kell, nem megmagyarázni. A HTC Sense arra fókuszál, hogy ezeknek az egyszerű, mégis innovatív élményeknek széles tárházát nyújtsa a telefonon, arra, hogy pillanatnyi örömet és vidámságot nyújtson. Lehet ez egy olyan alapvető dolog, mint a bejövő hívás némítása egyszerűen, a telefon kijelzőjének föld fele fordításával, vagy egy olyan vizuális plusz, mint az ablaktörlő, ami az esőt jelképezi az időjárás-előrejelzésben. A HTC Sense különböző ˝perspektívákat˝ is tartalmaz, melyekkel többféle új módon nézhetjük a tartalmainkat: e-maileket, fotókat, zenéket, vagy a Twittert.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle