Connect with us

technokrata

Új, belépőszintű vezetékmentes router a D-Linktől

Kütyük

Új, belépőszintű vezetékmentes router a D-Linktől

802.11n technológia Wireless G áron.

A Draft 802.11n technológiára épülő D-Link Wireless 150 eszközök egyetlen antennával képesek akár 150 Mbps vezeték nélküli sebességre. Ezen felül pontosabb vételt és még nagyobb lefedettséget kínál holtpontok nélkül a nagy sebességű Internet kapcsolathoz, fájl- és nyomtatómegosztáshoz. A D-Link Wireless 150 Router, a DIR-600 megoldást kínál több számítógép csatlakoztatásához biztonságos vezeték nélküli hálózaton keresztül. A D-Link Wireless 150 USB Adaptert, a DWA-125-öt notebookhoz vagy asztali számítógéphez csatlakoztatva egyszerűen kapcsolódhatunk a hálózathoz, és böngészhetünk az Interneten vezeték nélkül.

D-Link Wireless 150 Router

A legújabb vezeték nélküli biztonsági funkciók alkalmazásával a DIR-600 megakadályozza a jogosulatlan hozzáférést az Internetről és vezeték nélküli hálózatról egyaránt. Támogatja a WPA és WPA2 titkosítást és kettős aktív tűzfalat (SPI és NAT) alkalmaz a lehetséges behatolások megakadályozására. Továbbá a DIR-600 Wi-Fi Protected Setup (WPS) funkciót is kínál, mely egyetlen gombnyomással aktiválja a hálózati biztonságot.

D-Link Wireless 150 USB Adapter

Négy darab 10/100 megabites Ethernet LAN porttal és egy 10/100 megabites WAN porttal rendelkezik a D-Link routere. Szoftveres szinten sem szűkölködik fontos funkciókban: hozzáférés-szabályozással (szülői felügyelet), MAC szűréssel, QoS Engine-nel (hang- és videóforgalom priorizálása) is ellátták. A telepítést a D-Link Easy Install Utility segíti. Az integrált antennával bíró DWA-125 adapter Windows 2000/XP/Vista operációs rendszerekhez rendelkezik driverekkel.

A két termék szeptember első hetében érkezik a hazai boltokba. A router ajánlott végfelhasználói ára 15 990 Ft, az adapter 8990 Ft körül várható.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle