Connect with us

technokrata

Tarol a Nokia Ovi Mail

Kütyük

Tarol a Nokia Ovi Mail

A Nokia Ovi Mailje elérte az 1 millió regisztrált fiókot.

Gyors fellendülés a fejlődő világban, és több mint 650.000 készüléken létrehozott fiók. Az Ovi Mail, melyből több mint 1 millió fiókot aktiváltak valamivel több mint 6 hónap alatt, rövid idő alatt a fejlődő világ e-mail fiókjává válik. Mivel kifejezetten készüléken történő beállításra tervezték, az emberek hozzájuthatnak első e-mail címükhöz, létrehozhatják és kezelhetik a postafiókjaikat – és mindehhez nincs szükség PC-re.

˝Azon túl, hogy elértük vállalatunk egyik mérföldkövét, az Ovi Mail gyors terjedése azt is bizonyítja, hogy a fejlődő világban igen nagy igény van ezekre a személyre szabott szolgáltatásokra˝ – mondta Tom Furlong, a Nokia Fogyasztói Üzenetküldésért felelős vezetője. ˝Az e-mailt először használók számára az Ovi Mail digitális személyazonosságot biztosít, és érdeklődéssel figyeljük, hogy milyen szélsebesen terjed˝.

Az Ovi Mail megalkotásához az ötlet onnan jött, hogy – főleg a fejlődő országokban – egyre többen vannak azok a felhasználók, akiknek nincs PC-hozzáférésük. Az öt legtöbb Ovi Mail előfizetővel rendelkező ország India, Indonézia, Mexikó, Oroszország és Dél-Afrika. A 2008. decemberi bevezetése óta az Ovi Mail több mint 200 országban érhető el, és 20 nyelvet támogat.

Az Ovi Mail ingyenesen beállítható rögtön a készülék megvásárlását követően, és levélszemét-szűrőkkel rendelkezik a kéretlen e-mailek blokkolására. Továbbá Nokia készülék egész soráról hozzáférhető, melyek közül a Nokia 2330 classic, a Nokia 2630 és a Nokia 5310 XpressMusic a legnépszerűbbek. Az Ovi Mail eléréséhez csak az e-mail beállítások varázslóját kell elindítani a Nokia Series 40, vagy Nokia S60 készülékeken.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle