Connect with us

technokrata

Pehelysúlyú netbook – mobil net tarifacsomaggal

Kütyük

Pehelysúlyú netbook – mobil net tarifacsomaggal

2009. augusztus 10-től elérhető a Vodafone első netbook ajánlata, melyben szabadon kombinálhatóak a készülékek és a tarifacsomagok.

A kétféle, alig 1 kilós Dell Inspiron Mini 10-es netbook mellé három különböző internet díjcsomag választható, melyek a csomagban foglalt adatmennyiség mértékében és a havidíjban térnek el egymástól. Ennek köszönhetően az előfizetők az internetezési szokásukhoz igazítva választhatnak csomagot és netbookot, utóbbit már 19.900 forintért.

A Dell Inspiron Mini 10 és Mini 10 HD netbookok 1 GB memóriával és 160 GB merevlemezzel rendelkeznek, az új, beépített WiFi kapcsolat és a választható Bluetooth funkció pedig a vezeték nélküli kapcsolatok előnyeit kínálja. Ezenfelül mindkét típusú netbook jogtiszta Windows XP operációs rendszerrel van ellátva.

Az ultrakönnyű, 3G modemmel ellátott netbookok megvásárlása esetén az előfizetők korlátlan adatforgalmú internetcsomaghoz juthatnak fix havidíj ellenében, mely Netbook Basic esetében igen kedvező, 7.900 forintos havidíjat jelent.

A Netbook Basic, Medium és Extra csomagok kétéves hűségnyilatkozattal érhetőek el, emellett a Netbook Medium és Netbook Extra díjcsomagokhoz 1 évre szóló F-Secure vírusvédelem szolgáltatás illetve szintén díjmentes Vodafone Zenetár előfizetés is igényelhető.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp