Connect with us

technokrata

4 colos egyedi kijelző az új csokimobilon

Kütyük

4 colos egyedi kijelző az új csokimobilon

Az LG hivatalosan is bejelentette az új Chocolate BL40 mobiltelefon legfőbb jellemzőit.

A Black Label sorozat negyedik tagjaként megjelenő új Chocolate BL40 jellegzetes, 4 colos kijelzővel büszkélkedhet, mely 800×345 képpontos felbontású. A kijelzőtervezés hagyományos irányzataival szakítva a készülék széles képernyője 21:9-es képarányt használ, ezzel pedig moziszerű, panoráma nézetet biztosít. A videókon és fényképeken túl a készülék optimális olyan tartalmak, dokumentumok megjelenítésére is, melyeket egyébként a számítógép képernyőjén néznének a felhasználók.

A rendelkezésre álló 800 képpontnak köszönhetően rendkívül egyszerű az interneten böngészni, hiszen a teljes weblap megjelenítéséhez többé nincs szükség vízszintes görgetésre. A 4 colos képernyő emellett kétkijelzős kezelőfelületként is működhet egyes funkcióknál, mellyel egyszerre két eltérő tartalom is megjeleníthető.

˝Minden várakozásunkat felülmúlta az új Chocolate BL40 mobiltelefon fogadtatása˝ – jelentette ki Dr. Skott Ahn, az LG Electronics Mobile Communications Company elnök-vezérigazgatója. ˝Habár egyelőre úgy tűnik, az érdeklődés középpontjában a készülék lenyűgöző formája és megjelenése áll, a nagy meglepetés az lesz, amikor a felhasználók felfedezik a 4 colos kijelző előnyeit a látvány és az egyszerű használat szemszögéből˝.

Az új Chocolate BL40 széles kijelzőjét ívelt edzett üveg védi, burkolatának fényes fekete felületét pedig elegáns vörös betétek díszítik. Az új készülék 2009. októberétől lesz elérhető 54 országban, köztük hazánkban is.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp