Connect with us

Hirdetés

technokrata

T-Mobile szélessáv – Toshiba laptopokkal

Kütyük

T-Mobile szélessáv – Toshiba laptopokkal

HSDPA modemes, mobil nettel felvértezett új notebookok a piacon.

A Toshiba és a T-Mobile közösen bejelentette, hogy júliustól a számítástechnikai boltok polcaira kerülnek a Toshiba 3G/HSDPA-s modemmel ellátott modelljei, melyekhez a vásárlók internet-hozzáférést is kapnak. Az együttműködés keretében ugyanis minden új, 3G/HSDPA-s modemmel ellátott Toshiba laptop vásárlása esetén a felhasználó a laptophoz csomagolva egy mobilinternetezésre alkalmas T-Mobile Domino Net SIM kártyát kap, mellyel – a laptop telepítését, a SIM kártya aktiválását, valamint a kívánt adatcsomag kiválasztását követően – azonnal elérheti a világhálót.

A Toshiba és a T-Mobile együttműködése révén a vásárló így egyszerűen elérheti az internetet otthon, nyaralás, vagy akár utazás közben is. Az akcióban résztvevő, beépített 3G/HSDPA-s modemmel, webkamerával, mikrofonnal és hangszóróval felszerelt Toshiba laptopokon (egyes Portégé, Tecra és NB100-as modellek) a T-Mobile mobilinternet segítségével az e-mailezés, a videomegosztás, a képek vagy hanganyagok fel- illetve letöltése mellett a videochatelés, vagy akár a videotelefonálás is könnyen elérhető.

A Domino Net SIM kártya 3.990 forintos egyenleget tartalmaz, és az aktiválástól számítva 366 nap rendelkezésre állási időt biztosít, mely időszak feltöltés esetén természetesen meghosszabbodik. A hűségnyilatkozat nélkül használható SIM kártyát elég mindig az adatforgalmi igény szerinti egyenleggel feltölteni, ezért használata rugalmas és a költségek is könnyen kézben tarthatóak. A T-Mobile 3G/HSDPA hálózata jelenleg több mint 320 településen, a lakosság 69 százalékának lakóhelyén érhető el.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés