Connect with us

Hirdetés

technokrata

Nokia 6760 slide: netes csúsztatás

Kütyük

Nokia 6760 slide: netes csúsztatás

Tweet, e-mail és internet – megérkezett a Nokia 6760 slide.

A Nokia bemutatta a Nokia 6760 slide-ot, az üzenetküldésre optimalizált, szétcsúsztatható QWERTY billentyűzettel rendelkező legújabb készülékét. A Nokia 6760 slide ideális lehet azoknak a felhasználóknak, akik folyamatosan kapcsolatban szeretnének maradni, akkor is, amikor úton vannak. A készülék gyors és könnyű hozzáférést kínál olyan társasági kapcsolatépítő oldalakhoz, mint a Facebook, a MySpace vagy a Twitter, csakúgy mint az Ovi Mail, a Gmail, a Yahoo! Mail, a Windows Live Hotmail és több ezer más e-mail szolgáltató e-mail fiókjához.

Egy már létező e-mail beállítása pofonegyszerű a Nokia 6760 slide készüléken: csupán az e-mail cím és a jelszó szükségesek hozzá. A push e-mail elérhető a Nokia Messagingen keresztül. Az azonnali üzenetküldés (IM) pedig többé nem korlátozódik a számítógépre, mivel a Nokia 6760 slide a Google Talk és a Windows Live Messenger IM megoldásaihoz is hozzáférést biztosít.

A fejlett üzenetküldési lehetőségeken túl, a Nokia 6760 slide olyan funkciói, mint a beépített A-GPS modul 3D-s iránypontokkal és tereptérképekkel még több felhasználási lehetőséget kínálnak a készülék tulajdonosoknak.

Összességében tehát a Nokia 6760 slide egy multifunkciós mobiltelefon – használhatjuk tweetelésre, e-mailezésre, azonnali üzenetküldésre, online megosztáshoz, az interneten való szörföléshez, zenehallgatásra – és mindezt akár egyszerre. És – minő hihetetlen – még telefonálni is lehet vele!

A 2,4 colos QVGA kijelzővel és 3 megapixeles kamerával szerelt, HSDPA-képes Nokia 6760 slide 2009 harmadik negyedévétől lesz elérhető 199 eurós nettó áron.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés