Connect with us

Harry Potter őrület mobilon is

Kütyük

Harry Potter őrület mobilon is

Mobilon is megelevenedik a varázslófiú története.

Harry Potter a nyáron nem csak a filmvásznon hódít legújabb kalandjaival, hanem mobiltelefonon is. Az Electronic Arts Mobile játékában a világhírű varázslófiú bőrébe bújva harcolhat bárki Roxfort megmentéséért. A varázslat, az izgalom és az igazi Harry Potter élmény bárkinek elérhető pár gombnyomással – az EA Mobile közlése szerint.

A Roxfort többé már nem az a biztonságos menedék, ami egykor volt – Voldemort szorítása egyre elviselhetetlenebb a muglik és a varázslók világában egyaránt. Harry Potter bőrébe bújva mobiltelefonja segítségével bárki átélheti a világ egyik legismertebb varázslójának kalandjait. Párbajok során Harry diáktársai és ellenlábasai lehetnek ellenfeleink, de a gonosz Halálfalókkal is összemérhetjük erőnket. Roxfort termeit járva aprólékos, részlet-gazdag, profi grafika segíti a játékosokat a teljes átszellemülésben. Ha pedig csak egy igazán rövid kikapcsolódásra van időnk, a Harry Potter és a Félvér Herceg mini játékokat is kínál: a köpkövet és a robbanós snapszlit.

Az Electronic Arts Mobile a Star Trek és az X-Men Kezdetek: Farkas játékok után most tehát a Harry Potter és a Félvér herceggel szórakoztatja a játékok és a filmek szerelmeseit. A folytatás is itt van, hiszen hamarosan a GI JOE is meghódítja a mobiltelefonok világát a filmvászon után.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom