Connect with us

Hirdetés

technokrata

Egy hölgy lesz Hamilton navigátora

Kütyük

Egy hölgy lesz Hamilton navigátora

Megvan a Vodafone Forma-1 microsite, a miapalya.hu játékának a győztese, aki július 25-én navigátorként beülhet Lewis Hamilton mellé.

Házlinger Judit 38 éves, Pécsen lakik férjével és két gyermekével. Szabadidejében hastáncol, ejtőernyőzik, és természetesen nagy Forma 1 rajongó. Judit július 25-én, szombaton az időmérő futam után a Forma-1 versenyeken Safety Car-ként használt Mercedes Benz SL 6.3L V12 gépkocsiban tesztelheti a tavalyi világbajnok vezetési tudását.

A www.miapalya.hu honlap március 23-án indult el, ahol a teljes 2009-es Forma-1 szezon ideje alatt különböző játékokban próbálhatják ki magukat a látogatók, illetve fórumon oszthatják meg véleményüket, gondolataikat a többiekkel. A Német Nagydíjat követően is érdemes tovább játszani a honlapon, hiszen különleges Vodafone McLaren Mercedes ajándékok nyerhetők.

A honlapot érdemes folyamatosan látogatni, mivel a játékok futamonként változnak. Az egyszerű Forma-1 tesztkérdések mellett olyan exkluzív játékok is elérhetők, mint például a box utcai szimulációs játék, vagy a reflexteszt, melynek során a játékosok reakciókészségét ugyanazzal a módszerrel tesztelik, mint a pilótákét.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés