Connect with us

technokrata

Bestseller lett az olcsó LG tapimobil

Kütyük

Bestseller lett az olcsó LG tapimobil

5 millió LG KP500 mobil talált gazdára világszerte: percenként majdnem tíz készüléket adnak el.

Az LG bejelentette, hogy több mint 5 millió LG KP500 mobiltelefont kapkodtak el a felhasználók világszerte a bevezetés óta eltelt kilenc hónap alatt. Ezzel a KP500 az LG teljes érintőképernyős mobiltelefonjai közül a leggyorsabb ütemben értékesített készülék.

˝A mindössze kilenc hónap alatt értékesített 5 millió készülék bizonyíték arra, hogy jó úton járunk, hogy elérjük célunkat: szeretnénk, ha a KP500 a felhasználók kedvenc mobiltelefonja lenne˝ – mondta el Dr. Skott Ahn, az LG Electronics Mobile Communications Company elnök-vezérigazgatója. ˝Az eredeti várakozásainkat is felülmúlta a teljes érintőképernyős, de elérhető árú mobiltelefon sikere. A jelenlegi trend mellett arra számítunk, hogy a KP500 értékesítése az év végére meghaladja a 10 millió darabot˝.

Azóta, hogy 2008 novemberében több mint 60 országban bevezették, az LG KP500 sorra dönti meg a saját értékesítési rekordjait. A telefon azonnal slágernek bizonyult, és a piaci megjelenést követő első tizennégy hét alatt már 1 millió darab talált gazdára belőle. Hogy jobban érzékeltessük a számokat: naponta 19.000, vagyis óránként 791, illetve percenként 9 darab LG KP500 mobiltelefont vásárolnak. Ha egymás mellé helyeznénk az eddig elkelt 5 millió készüléket, majdnem 29.500 négyzetméternyi területet fednének le. Ha pedig a végüknél illesztenénk egymáshoz a telefonokat, 535 kilométer lenne, ami több mint hatvanszorosa a Mount Everest magasságának.

A legnagyobb német piackutató cég, a GfK Csoport szerint az LG KP500 a főbb európai piacokon az év nagy részében stabilan az értékesítési listák legjobb tíz készüléke között szerepelt.

Az egyik legkedvezőbb árú teljes érintőképernyős telefonként ismert KP500 többek közt 3 megapixeles kamerával, MP3-lejátszóval, az elfordításhoz automatikusan igazodó kijelzővel, valamint virtuális QWERTY billentyűzettel, kézírásfelismeréssel és mozgásérzékelős játékokkal is fel van vértezve. A készülék emellett mindenki számára könnyen kezelhető, amit a fejlett, ugyanakkor egyszerű kezelőfelület, az érintőceruza és a 3 colos LCD tesz lehetővé.

Azért, hogy a választási lehetőségeket megsokszorozza, az LG az eredeti négy (a telefon bevezetésekor választható fekete, barna, ezüst, és arany) mellett újabb tíz színnel bővítette kínálatát. Hazánkban a fekete és a barna mellett már ezüst és fehér változatokban is kapható a telefon.

A KP500 bruttó fogyasztói ára az LG Mobile márkaboltban 52.290 forint.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle