Connect with us

Hirdetés

technokrata

Bestseller lett az olcsó LG tapimobil

Kütyük

Bestseller lett az olcsó LG tapimobil

5 millió LG KP500 mobil talált gazdára világszerte: percenként majdnem tíz készüléket adnak el.

Az LG bejelentette, hogy több mint 5 millió LG KP500 mobiltelefont kapkodtak el a felhasználók világszerte a bevezetés óta eltelt kilenc hónap alatt. Ezzel a KP500 az LG teljes érintőképernyős mobiltelefonjai közül a leggyorsabb ütemben értékesített készülék.

˝A mindössze kilenc hónap alatt értékesített 5 millió készülék bizonyíték arra, hogy jó úton járunk, hogy elérjük célunkat: szeretnénk, ha a KP500 a felhasználók kedvenc mobiltelefonja lenne˝ – mondta el Dr. Skott Ahn, az LG Electronics Mobile Communications Company elnök-vezérigazgatója. ˝Az eredeti várakozásainkat is felülmúlta a teljes érintőképernyős, de elérhető árú mobiltelefon sikere. A jelenlegi trend mellett arra számítunk, hogy a KP500 értékesítése az év végére meghaladja a 10 millió darabot˝.

Azóta, hogy 2008 novemberében több mint 60 országban bevezették, az LG KP500 sorra dönti meg a saját értékesítési rekordjait. A telefon azonnal slágernek bizonyult, és a piaci megjelenést követő első tizennégy hét alatt már 1 millió darab talált gazdára belőle. Hogy jobban érzékeltessük a számokat: naponta 19.000, vagyis óránként 791, illetve percenként 9 darab LG KP500 mobiltelefont vásárolnak. Ha egymás mellé helyeznénk az eddig elkelt 5 millió készüléket, majdnem 29.500 négyzetméternyi területet fednének le. Ha pedig a végüknél illesztenénk egymáshoz a telefonokat, 535 kilométer lenne, ami több mint hatvanszorosa a Mount Everest magasságának.

A legnagyobb német piackutató cég, a GfK Csoport szerint az LG KP500 a főbb európai piacokon az év nagy részében stabilan az értékesítési listák legjobb tíz készüléke között szerepelt.

Az egyik legkedvezőbb árú teljes érintőképernyős telefonként ismert KP500 többek közt 3 megapixeles kamerával, MP3-lejátszóval, az elfordításhoz automatikusan igazodó kijelzővel, valamint virtuális QWERTY billentyűzettel, kézírásfelismeréssel és mozgásérzékelős játékokkal is fel van vértezve. A készülék emellett mindenki számára könnyen kezelhető, amit a fejlett, ugyanakkor egyszerű kezelőfelület, az érintőceruza és a 3 colos LCD tesz lehetővé.

Azért, hogy a választási lehetőségeket megsokszorozza, az LG az eredeti négy (a telefon bevezetésekor választható fekete, barna, ezüst, és arany) mellett újabb tíz színnel bővítette kínálatát. Hazánkban a fekete és a barna mellett már ezüst és fehér változatokban is kapható a telefon.

A KP500 bruttó fogyasztói ára az LG Mobile márkaboltban 52.290 forint.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés