Connect with us

technokrata

Balatoni nyaraló a nyeremény

Kütyük

Balatoni nyaraló a nyeremény

˝Vodafone Nyár˝, avagy hogyan nyerjünk Balaton parti nyaralót, vagy utazási utalványt a vörös szolgáltatótól.

Július 13. és szeptember 10. között egy 16 millió forint értékű nyaralót és további értékes ajándékokat nyerhetnek a Vodafone ügyfelei. A ˝Vodafone Nyár˝ játékban résztvevő Vodafone ügyfelek július és szeptember között pontokat gyűjthetnek a különböző tudásalapú kérdések SMS-ben történő helyes megválaszolásával, mellyel naponta megnyerhetik a 60 darab, félmillió forint értékű Tensi utazási utalvány egyikét. A nyereményjáték végén az összes játékos között kisorsolásra kerülő fődíj egy 16 millió forint értékű nyaraló Siófokon, a Balaton partján.

A szeptemberig tartó ˝Vodafone Nyár˝ SMS promócióban való részvételhez először a 1777-es számra kell elküldeni a ˝NYARALÁS˝ szót rövid szöveges üzenetben majd a választott játékos nevet. A regisztrációs SMS díjmentes, melyet 72 órán belül jóváírnak az ügyfél egyenlegén.

A ˝Vodafone Nyár˝ promóciós nyereményjáték részleteiről további információ a Vodafone márkaboltokban, illetve a www.vodafone.hu/1777 honlapon és a Vodafone Live!-on található.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle